Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe je ex terugkrijgen, een lastige opdracht of niet?

Als je pas van elkaar bent gegaan kunnen er best een aantal vragen in je hoofd rondspoken? De eerste vraag kan eventueel zijn hoe het nu mis is gelopen tussen jullie beiden. Een andere vraag kan zijn of het nog zin heeft om samen met je ex te gaan?

Waarschijnlijk als je terug samen met je ex gaat dat dan opnieuw de ruzie gaat beginnen tussen jullie en misschien loop je het risico dat de relatie die al voor een 2de keer begint, heel snel afgelopen zal zijn. Een relatie kan je gemakkelijker een 2de keer beginnen maar nauwelijks een 3de keer.

Hoe je ex terugkrijgen door alleen te zijn?

Van het moment dat je ex weg is van je dan ga je een lege ruimte in je hart hebben. Misschien ga je verschijnselen van liefdesverdriet hebben of eerder een gevoel van ‘’eindelijk even rust’’. Het is best mogelijk en die factoren hangen natuurlijk van een aantal dingen af. Hoe heviger de ruzie was des te meer ga je liefdesverdriet opmerken. Je wilt zo snel mogelijk de relatie opnieuw herbeginnen omdat je je wilt verontschuldigen tegenover je ex. Eigenlijk is de beste remedie voor je ex terugkrijgen door even alleen te zijn.

Blaas even uit of knijp er even van tussen. Het maakt niet uit wat je doet maar ga even weg van thuis. Weg van alle negatieve stralen, weg van alles. Nodig een paar vrienden uit voor een weekendje ergens door te brengen. Maar blijf nu in deze fase zeker niet alleen zitten want dan ga je treuren en piekeren. Waarschijnlijk ga je veel aan je ex denken en de neiging krijgen om je ex een bericht te sturen via een sms of eventueel via het internet.

Hoe je ex terugkrijgen met een lekker etentje

Als een tijdje alleen bent geweest zonder je ex is het best mogelijk dat na een tijdje je ex naar je toe komt om eventuele pogingen te doen om terug naar je toe te komen. Als dat zo is ben jij de man en de winnaar, verpruts het nu niet. Als je een afspraak hebt gemaakt met je ex zorg dan dat alles tip op in orde is in je appartement. Maak het gezellig met kaarsen en gezellige romantische muziek.

Zorg voor een goed glaasje wijn en lekker eten. Zet een grote boeket bloemen op de tafel met een paar rode rozen. Denk eraan als je het nu verpest, dat er een kans bestaat dat je ex zeker en vast niet meer terugkomt. Waar je gaat eten dat maakt niet uit, mocht je van plan zijn om je ex uit te nodigen naar haar favoriet restaurant dan is dat allemaal om het even.

De hoofdgedachte hierachter zit hem erin dat je er voor zorgt dat alles romantisch verloopt. Ga je uit eten, zorg dan evengoed voor een grote boeket bloemen. Je moet je ex laten voelen dat zij de enigste ter wereld is en dat je er alles aan wilt doen om je ex haar hart opnieuw te veroveren.

Hoe je ex terugkrijgen na een goed gesprek.

Hoe je ex terugkrijgen als je aan praten bent? Door te praten los je vaak de problemen op. Je luistert naar je ex en je laat je ex uitpraten. Ga niet in discussie want je zou kunnen eindigen in ruzie. Met praten is al veel opgelost en wees ook niet verlegen of bang om zelf je fouten ook toe te geven. Met praten bereik je meer dan een romantisch etentje. Succes!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG