Hoe Kan Ik Mijn Ex Een Andere Relatie Laten Stopzetten Voor Ons?

Zo begon het ”sprookje”

Het begon toen mijn ex en ik elkaar in de sportschool zagen. We begonnen daar ongeveer op hetzelfde moment met sporten. Na een paar keer raakten we aan de praat. Toen wisselden we telefoonnummers uit. Heel wat berichtjes gingen over en weer met wat afspraakjes als gevolg. Het groeide uit tot een relatie.

Hoe je ex andere relaties stopzet voor jou als je ex veel flirt

Helaas voor mij duurde het niet lang. Mijn ex kan het niet laten om toch steeds weer naar anderen te kijken. Al snel had ik het in de gaten. Omdat ik er echt niet langer meer tegen kon besloot ik met pijn in mijn hart een einde aan de relatie te maken. Dat was een soort van zelfbescherming, want je kunt je voorstellen hoe pijnlijk het voor me was.

Knipperlichtrelaties

We wonen in een klein dorp, dus iedereen kent elkaar. Niet lang na de breuk hoorde ik het gerucht dat mijn ex weer een ander had. Kort daarna zou het alweer uit zijn. Zo ging het lange tijd door. Hierop besloot ik dat het tijd werd dat mijn ex ging inzien dat er in dat soort relaties geen toekomst zit. In een relatie met mij wel.

Het werd tijd voor een goed gesprek. Dat was me wel duidelijk. Het nummer van mijn ex stond nog gewoon in mijn telefoon, dus ik begon gewoon een algemeen gesprek. Ik wilde het nog niet hebben over die relaties. Met veel moeite wist ik mijn ex er van te overtuigen bij mij langs te komen. Nu moest het er maar eens van komen vond ik. Voorzichtig begon ik het te hebben over hoe mijn ex de toekomst voor zich ziet.

Waardoor het beter zal gaan

Tot mijn grote blijdschap biechtte mijn ex me na een lang gesprek op nog gevoelens voor me te hebben. Die andere relaties bleken gewoon een manier te zijn om het liefdesverdriet te verwerken. Hoe je ex andere relaties stopzet voor jou heb ik toen zelf meegemaakt. Ik wilde onze relatie wel weer nieuw leven inblazen op voorwaarde dat mijn ex niet meer zou flirten. Nadat deze dit plechtig had beloofd was mijn ex niet meer mijn ex, maar mijn nieuwe liefde. Of nieuwe liefde. Het is maar hoe je het bekijkt. Ik vind in ieder geval dat iedereen een tweede kans verdiend.

Hoe Kan Ik Mijn Ex Een Andere Relatie Laten Stopzetten Voor Ons? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties