Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Kan Ik Mijn Relatie Redden? Ontdek Hier Enkele Concrete Tips!

Hoe kan ik mijn relatie redden? Deze vraag wordt in dit artikel uitvoerig behandeld.

Hoe kan ik mijn relatie redden: eerste tip

De eerste tip van de vraag “hoe kan ik mijn relatie redden” is meteen ook de belangrijkste van de andere genoemde tips hieronder. Je moet namelijk proberen, ongeacht welke tip je opvolgt, proberen rustig en vriendelijk te blijven. Dus ook al maakt je ex een botte opmerking, probeer die over je heen te laten gaan.

Andere tips

Deze tips zijn doe-dingen, in tegenstelling tot de eerste tip.

– Ga praten met je ex als je je relatie wilt redden. Alles staat en valt met communicatie. Praten kan voor veel opheldering zorgen en is dus erg functioneel voor jullie beiden. Zorg dat je elkaar laat uitpraten, want jullie moeten natuurlijk eerst allebei jullie verhaal kwijt kunnen voordat er verder gesproken wordt. Dit betekent dat jij en je ex niet door andermans verhaal “even een opmerking tussendoor” gaat maken, want dit werkt irritatie en agressie op. Luister naar elkaar en zoek naar overeenkomsten. Het vinden van overeenkomsten schept verbinding.

Ook belangrijk is dat jullie allebei eerlijk zijn, dus geen dingen verborgen houden en alles zeggen wat je dwarszit en/of wat verbeterd kan worden bij je ex. Als jullie niet eerlijk zijn tegen elkaar, schiet het ook niets op. En tot slot kan er antwoord gegeven worden op vragen als “Hoe moeten we nu verder” en “hoe gaan we dat doen”.

– Doe iets met je ex. Een activiteit kan een belangrijke bijdragen leveren om je relatie te redden. Dit kan van alles zijn, van een film in de bioscoop tot een avondje in een restaurant. Maar ook wandelen of fietsen zijn opties als je liever geen geld wilt uitgeven. Je kunt je fantasie gebruiken in combinatie met wat je ex leuk vindt in deze tip. Je kunt afspraken gewoon plannen, maar misschien houdt je ex ook wel van verrassingen en is dat een leuk idee.

– Vraag raad aan familie, vrienden en/of kennissen. Zij kennen je ex natuurlijk heel goed, vooral familie en vrienden!!, en weten dus wat je ex wel en juist niet leuk vindt. Maar pas op, iemand die  dicht bij je staat oordeelt ook vaak op basis van zijn of haar eigen ervaringen en daardoor is het voor hun moeilijk om je een objectief advies te geven.

Je vraagt je af ‘hoe kan ik mijn relatie redden? Je kunt één tip, maar ook meerdere, uitvoeren en zo proberen je relatie te redden. Overdrijf niet; als je het rustig aanpak en je gedoseerd te werk gaat heb je de meeste kans dat je ex weer bij je terug wilt komen!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG