Hoe kan mijn ex weer verliefd op me worden?

Je wilt je ex weer verliefd op je laten worden en je vraagt je af hoe je dit kunt bereiken. Je wilt dat je ex weer de goede en mooie herinneringen uit de tijd dat jullie samen waren weer laten herbeleven. Want pas dan kan weer die klik ontstaan die in de begintijd van jullie relatie zo sterk aanwezig was. In dit artikel geef ik je 5 goede tips om dit voor elkaar te krijgen.

Tip nummer 1 : Laat er eerst wat tijd overheen gaan

Het is nooit leuk om te wachten op iemand waar je van houdt, vooral als je niet zeker weet of je liefde ooit beantwoord zal worden. Maar om van een gebeurtenis een herinnering te maken, moet er natuurlijk eerst voldoende tijd overheen gaan. Vraag eens aan iemand: “wat is je beste herinnering”. Die persoon gaat je niet vertellen dat het het leuke feestje was waar hij of zij afgelopen zaterdag is geweest. Het antwoord zal eerder gaan over een mooie ervaring die al langer in het verleden ligt. De herinnering aan dat leuke feestje zal wellicht pas over een aantal weken of maanden beter als een herinnering worden ervaren, dus overhaast niets. Maak je geen zorgen als je ex geen verlangen voelt als het al 2 weken uit is.

Tip nummer 2: wees blij dat je kunt werken aan mooie herinneringen

Je kunt je ex nooit naar je doen verlangen als je niet tevreden bent met jezelf, met je eigen leven.Als je depressief bent, opgesloten in je huis blijft zitten, zul je niet bepaald inspirerend zijn vooro je ex. Je zal er toch niet aan moeten denken dat je ex opeens denkt: “eigenlijk was het toch zo slecht nog niet met mijn expartner” en dat als hij of zij je dan zo zielig ziet opeens zoiets heeft van “nou, het is maar goed dat ik uit deze relatie ben gestapt”. Als je daarentegen de blijheid zelve bent, je straalt, je lacht, je bent actief en wellicht ook nog eens met een ander, dan bestaat er natuurlijk een veel grotere kans dat je ex denkt van “oh, jammer eigenlijk dat we het toen toch nog niet geprobeerd hebben”

Tip nummer 3: geuren en smaken

Nu de praktische kant. Hoe kun je nu concreet het verlangen bij je ex laten stijgen. Het meest ideale zou zijn als je één van jullie beste herinneringen nog eens kunt oprakelen en het met hem zou kunnen delen. Hier een concreet voorbeeld: nadat je enkele maanden je ex niet meer hebt gezien, en nadat je flink aan jezelf hebt gewerkt, heb je besloten om je ex te ontmoeten. Je gaat vol zelfvertrouwen naar die ontmoeting met het doel om verliefdheidsgevoelens te laten ontstaan.

Ga geen dingen zeggen als “weet je nog toen we laatst in Zuid Frankrijk op vakantie waren en je onderbroek scheurde toen je op die kapotte bank ging zitten?”. Dat is niet echt subtiel Als je een man bent, doe de after-shave op die je toen van haar had gekregen. Vrouwen zijn heel gevoelig voor geuren. Zelfs als ze er niets van zou zeggen dan zou ze het alsnog opmerken. Als je een vrouw bent, nodig hem dan uit bij je thuis voor een etentje en maak dat gerecht waar hij toen zo dol op was.

Tip nummer 4: een sfeervolle plek

Zonder dat je overdrijft pak je alles wat je je positief aan die tijd laat terugdenken aan als middel om de verliefdheidsgevoelens bij je ex weer op te wekken. Zoo zou je bijv. naar een bepaalde song kunnen luisteren waar jullie veel van hielden. Roep dan niet meteen “oh weet je nog, dat is die ene slow waar we toen voor het eerst geschuiveld hadden”.

Soms kan alleen al een plek waar jullie vaak kwamen en waar jullie goede herinneringen aan hadden een bepaalde nostalgische sfeer oproepen. Dus zet alles eens op een rijtje waarmee je het verlangen naar die tijd bij je ex kunt opwekken.

Tip nummer 5: een blik, een gebaar

Non verbaal gedrag laat verraadt vaak onze gevoelens. Bij de eerste ontmoeting raad ik je aan gewoon lief te glimlachen. Het is heel belangrijk dat je niet gaat overdrijven. Had je ex bijv. een bijzonder tik (hij of zij zat bijv. aan het haar te trekken, of heen en weer te wippen op een stoel) dan kun je bijv. met je allerliefste lach zeggen “oh ik herinner me weer dat je dat altijd deed en dat is nog steeds zo. Wat grappig’. Wees niet te zoet maar met probeer echt subtiel te verleiden.

Met een beetje geluk zal je ex het begin van jullie relatie herinneren.
Zorg dat je dus alles subtiel en in kleine stappen aanpakt zodat jij weer de ster wordt in het leven van je ex waarvan de stralen weer beetje bij beetje beginnen te schijnen en je ex zodoende weer voor reden vatbaar is.

Wil je nog meer goede tips? Schrijf je dan in op deze pagina en ontvang 7 gratis videos waarin je de nummer 1 geheim zal ontdekken hoe je je ex weer terug kunt winnen!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG