• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Krijg Je Je Ex Snel Terug?

Er is goed nieuws! Voor al diegenen die snel hun ex willen terughebben, kunnen een beroep doen op dit blog. Al moeten we eerst vermelden dat het niet zo een goed idee is om snel terug naar je ex te gaan. Dat heeft een paar redenen: ten eerste, zou je snel terug in jouw oude gewoontes kunnen vallen.

Ten tweede zou je ex nog niet alles vergeven hebben en zitten de ruzies nog vers in het geheugen. Maar niet getreurd er bestaan enkele mogelijkheden om snel je ex terug te krijgen. Alleen moet jij dan wel alles uit de kast halen om je ex opnieuw te heroveren.

Hoe Krijg Je Snel Je Ex Terug Na De Breuk?

Als jullie uit elkaar zijn gegaan, is het logisch dat jullie een tijdje rust nodig hebben. Na die rust staat er niets meer in de weg om ervoor te zorgen dat jullie terug naar elkaar kunnen gaan. Je zou een belletje moeten geven aan je ex dat je wilt praten.

Als jouw ex dat ook wil, kan je je nu al klaarmaken voor het gesprek. Verander van kledij en geef jezelf een gloednieuwe look, maar wel een look die je ex zal smaken. Uiteraard moet je jezelf niet gaan veranderen voor een ander, maar als je doodgraag je ex terug wilt hebben, moet je een kleine moeite doen.

Terug Bij Je Ex Met Een Etentje?

Als je jouw ex wilt verrassen, kun je kiezen voor een etentje in een mooi restaurantje. Kies iets romantisch want dat zou je nu best goed kunnen gebruiken. Als je voor een etentje kiest, kies dan met alles erop en eraan.

Etentje met aangepaste wijnen, trek iets mooi aan en gedraag je als een echte dame of heer. Hoe krijg je snel je ex terug? Op deze manier als je het zo aanpakt. Maar er is meer:

Je Ex Terug Na Een Goede Babbel?

Het is logisch als je een relatie wilt goedmaken dat je dan moet praten met elkaar. Doe dit ook en neem er jouw tijd voor. Ga tijdens een gesprek nooit schelden of tieren want de kans is anders al verkeken en dat zou doodzonde zijn! Luister goed naar elkaar en toon respect want alleen op deze manier zou je jezelf kunnen verzoenen met je ex.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG