Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Hoe krijg je je ex terug? Ontdek hier 4 gouden tips!

Liefdesverdriet komt vaak voor en ook jij hebt er helaas mee te maken. Bij liefdesverdriet mis je je ex enorm, heb je even nergens zin meer in en blijf je het liefst de hele dag in bed liggen. Je verzorgt jezelf even niet goed meer en als het even kan neem je een weekje vrij om in bed te blijven met een grote bak ijs. Je kan je dus enorm rot voelen als je liefdesverdriet hebt, en helaas is er eigenlijk maar weinig dat er tegen helpt. Het is een kwestie van je verdriet verwerken en jezelf voldoende afleiden.

Hoe krijg je je ex terug?

Tenzij jij bereid bent om er helemaal voor te gaan. Wil jij ook je ex terug winnen? Lees dan snel verder voor een aantal tips die ervoor zorgen dat jij je ex weer terug gaat krijgen.

Tip 1: neem afstand van je ex en van de situatie als dit mogelijk is. Daarmee wordt bedoeld dat je ook meteen alle foto’s met je ex en alle andere herinneringen aan je ex even uit jouw leven haalt. Ruim alle spullen van je ex op en slaap eens lekker uit.

Je zult je al snel wat beter voelen.

Tip 2: ga op een volwassen manier om met de situatie en laat je ex weten dat je ermee instemt dat de relatie nou eenmaal voorbij is. Het is niet de bedoeling dat je huilend op de stoep gaat liggen omdat je je ex zo graag terug wilt, en jouw ex zal hier ook zeker op afknappen. Door er volwassen mee om te gaan, maak je je ex juist nieuwsgierig naar de nieuwe jij en dat is precies wat je ook wil!

Tip 3: vergeef je ex voor de fouten die hij of zij heeft gemaakt. Je kan geen relatie hebben met iemand waarbij je nog steeds inzit met de verkeerde dingen die je ex heeft gedaan. Je zal jezelf continue druk maken over van alles terwijl dat niet nodig is. Bevrijd jezelf door je ex te vergeven van fouten. Hierbij geef je ook de relatie nog een kans!

Tip 4: Verleid je ex opnieuw en zorg dat je ex weer voor jou valt. Doe dit door vooral jezelf te blijven en niet je anders voor te doen dan je bent, want je ex vindt jou hoe dan ook leuk. Spreek iets af met je ex na een tijdje.

Je mag heus wel wat extra tijd besteden aan je uiterlijk, maar blijf wel bij jezelf.
Tip 5: ga niet te snel en geef je ex ook de tijd om na te denken over van alles. Als je te snel wil, is de kans groot dat je het bij voorbaat al verpest. Wees voorzichtig. Beter te langzaam stappen zetten dan te snel!

Hoe krijg je je ex terug? Met Michelle vd Berghe!

Bekijk even snel onderstaande video van Michelle en ontdek hoe zij jou kan helpen om weer bij je ex terug te komen!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties