Hoe Krijg Je Je Ex Weer Terug? Zoek De Oorzaken Van Jullie Breuk!

Wat jullie samen hadden leek voorbestemd om de tand des tijds te doorstaan. Je had je grote liefde gevonden, althans dat dacht je. Toch kwam er sleet op de relatie en uiteindelijk gingen jullie uiteen. Maar de gevoelens voor je ex bleven zodat je voortdurend op zoek bleef naar een antwoord op de vraag: “Hoe krijg je je ex weer terug?”

Hoe krijg je je ex weer terug? Oorzaken zoeken

Een relatie stuk zien gaan die jarenlang gesmeerd liep is een harde dobber. Je hebt een soort van dagelijks patroon opgebouwd, waar liefde en affectie deel van uitmaken. Nu drukt de eenzaamheid op je en ga je op zoek naar oorzaken.

Door het vinden van de oorzaken van jullie breuk kan je ook streven naar oplossingen waardoor jullie misschien weer bij mekaar kunnen komen.

Het antwoord op de vraag hoe jij je ex weer terug krijgt, kan je alleen maar vinden als je precies nagaat hoe het is kunnen mislopen. Wat is de reden van de breuk geweest en hoe kon dit verholpen worden?

Hebben jullie mekaar emotioneel voldoende gesteund, of heeft de een zich meer opgeofferd dan de ander? Alleen een eerlijke en oprechte analyse kan hierin meer inzicht brengen.

Enkele tips

Eens je alles hebt laten bezinken en denkt oplossingen te kunnen voorleggen voor jullie relatieproblemen, is het tijd voor de volgende stap. Geef je ex eerst de tijd om ook alles te verwerken en afstand te nemen.

Na een bepaalde periode kan je dan opnieuw contact zoeken. Nodig je ex uit tot een goed gesprek, en als je ex het nog ziet zitten met jou, dan zal de uitnodiging zeker aangenomen worden.

Geef duidelijk en helder aan waar jij denkt dat het probleem zit en luister geduldig naar de reactie van je ex. Samen kunnen jullie over het verleden praten en de dingen aanhalen die de voedingsbodem waren voor jullie conflict.

Als jullie hier samen uit komen komen, dan is een verzoening mogelijk. Bij een goede afloop van dit ernstige gesprek kan je weer wat ontspannen.

Stuur je ex een aangenaam berichtje en begin weer stilletjes aan te flirten. Als de vis toehapt, kan je weer de romantische toer opgaan en jullie relatie lanceren in een nieuwe doorstart. De vraag: Hoe krijg je je ex weer terug? hoeft voor jou dan niet veel geheimen meer te hebben.

spotify

Beluister mij op Spotify!

Regelmatig publiceer ik podcasts op Spotify en Youtube!


Vind mij op zoekwoord Liefdesverdriet.nl of klik op de knop hiernaast/hieronder


(in 3 weken al meer dan 1000x beluisterd)

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG