HOE KUN JE JE RELATIEBREUK HERSTELLEN?

Misschien heb jij de relatie verbroken en heb je daar spijt van of heeft je ex besloten de relatie niet meer te zien zitten, maar ben jij het daar niet mee eens. Je wilt de relatiebreuk herstellen. Dit kan ontzettend lastig zijn, omdat de relatie niet zomaar verbroken is. Er spelen ontzettend veel emoties mee, misschien is een van de twee partners gekwetst of zijn er onzekerheden waardoor je niet weet of de relatie nog een kans heeft. Proberen kan natuurlijk altijd. Er zijn verschillende manieren om je relatiebreuk te herstellen.

Een Relatiebreuk Herstellen Gaat Vaak Samen Met Spijtgevoelens

Wanneer jij degene bent die de relatie verbroken heeft of wanneer je je ex gekwetst hebt kun je je relatiebreuk herstellen door te laten zien dat je spijt hebt van wat je hebt gedaan. Hoe je dit het best kunt laten zien ligt aan de situatie.

Ben je vreemdgegaan? Dan zul je het vertrouwen van je ex terug moeten winnen. Heb je de relatie verbroken maar heb je daar spijt van? Probeer een gesprek aan te gaan en uit te leggen waarom je ervoor gekozen hebt de relatie te verbreken.

Je relatiebreuk herstellen is alleen mogelijk als je eerlijk bent. Kijk er niet gek van op als je ex je eerst afwijst wanneer jij een gesprek probeert te voeren. Je ex wil jou, na alles wat er is gebeurd, misschien helemaal niet zien. Het kan even duren voor je ex je weer toe durft te laten. Het vertrouwen moet opnieuw opgebouwd worden. Het herstellen van een relatiebreuk heeft tijd nodig. Geef je ex die tijd !

Wil Je Je Relatiebreuk Herstellen, Win Dan Eerst Het Vertrouwen Terug!

Ben jij degene die onzeker is omdat je ex is vreemdgegaan of iets anders heeft gedaan wat jou gekwetst heeft? Probeer dit dan duidelijk te maken. Misschien wil je ex de breuk in de relatie herstellen maar heb jij daar (nog) helemaal geen zin in. Maak duidelijk wat je wilt en geef aan dat je ex hier rekening mee moet houden.

Vertel dat het niet helpt als je ex zich opdringt, maar dat jij de tijd nodig hebt om na te denken. Begrip voor elkaar is erg belangrijk en je ex zal moeten accepteren dat jij niet direct klaar bent voor de confrontatie. Als jij alles eerst zelf op een rijtje hebt kunnen zetten kun je weloverwogen keuzes maken. Zo kunnen jij en je ex herhaling van de problemen in de toekomst voorkomen.

Een Relatiebreuk Herstellen Via Relatietherapie

Willen jullie allebei werken aan de relatie maar lukt het jullie niet om er samen uit te komen? Dan kan relatietherapie de oplossing bieden. In iedere omgeving zijn relatietherapeuten te vinden. Sommige therapeuten hebben een website waar je alvast kunt lezen hoe de therapie in elkaar steekt. Echter rekenen ze vaak hoge kosten.

Veel mensen vinden hun weg door zelf aan de slag te gaan met het lezen van goede informatie. Op deze site vind kun je aan de slag met mijn coachingsprogramma waarmee jij in no time leert hoe je je relatiebreuk kunt herstellen en weer emotionele verbinding kunt maken met je partner.

Er zijn verschillende mogelijkheden en zo kun je erachter komen welke manier het best bij jullie past. Het kan zelfs ontzettend goed zijn voor de relatie om hier samen mee bezig te zijn. Jullie zullen met elkaar moeten communiceren en afspraken moeten maken over hoe en wanneer jullie een consult bij een relatietherapeut inplannen. Ook hierbij geldt; Het is geven en nemen. Probeer een tijdstip en locatie te vinden die voor jullie allebei gunstig is.

Een Relatiebreuk Herstellen Begint Met Begrip voor elkaar

In een relatie is het ontzettend belangrijk, maar ook om een relatiebreuk te herstellen moet er begrip voor elkaar zijn. Eerlijk tegen elkaar zijn en elkaar de ruimte geven om dingen op jullie eigen manier te verwerken zijn dingen die absoluut nodig zijn voor het herstellen van een relatiebreuk. Wanneer je respect hebt voor elkaar is het veel makkelijker om de gevoelens die er vroeger waren weer naar boven te halen! Een relatiebreuk herstellen is op die manier een stuk makkelijker!

Dit artikel getiteld ‘relatiebreuk herstellen’ is geschreven en gepubliceerd door Michelle Van Den Berghe

HOE KUN JE JE RELATIEBREUK HERSTELLEN? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties