Hoe Moet Je Je Ex Benaderen? Gebruik Deze Tips!

Hoe moet je je ex benaderen?

Hoe moet je je ex benaderen als de relatie over is? Je voelt je onzeker, je bent bang om fouten te maken. Gebruik dan de tips die ik je in deze video ga geven. Blijf dus kijken tot het eind!

Hallo mijn naam is Michelle vd Berghe, relatiecoach, auteur en lifestyletrainer op liefdesverdriet.nl

Er zijn heel wat mensen die bij me komen met de vraag hoe ze hun ex het beste kunnen benaderen. Ze zijn vaak gevangen door onzekerheid en bang om fouten te maken en ze weten uit ervaring dat het ook vaak fout gaat. Herken jij jezelf hierin? Het is natuurlijk zo dat het niet gemakkelijk is om je ex te ontmoeten, en dit vanwege meerdere redenen.

Allereerst is er niet zo vaak gelegenheid om je ex te zien natuurlijk, daarom weet je ook dat je die kans dat je je ex te zien krijgt ook in geen geval mag verknallen, dus je staat als het ware onder druk. Om die druk op te vangen zul je je dus ook heel sterk moeten voelen, maar tegelijkertijd is het idee van die ontmoeting ook zo intimiderend. Je staat voor iemand waar je nog steeds ontzettend verliefd op bent, maar door wie je werd afgewezen dus je vraagt je af wat zal er gebeuren als ik zus of zo ga zeggen en wat moet ik doen om dat vonkje weer bij mijn ex aan te wakkeren zodat het weer overspringt.

En ook is het vaak zo dat de laatste ervaring die je had met je ex niet zo positief was. Jullie waren blijven hangen in negativiteit vanwege een ruzie of problemen, kortom dat verliep allemaal niet zo lekker. Dus het komt er nu op aan dat je de tendens moet ombuigen. Je zult je ex dus moeten laten vergeten dat jullie de laatste keer ruzie hadden, he die negativiteit zul je moeten weghalen, je moet er ook voor zorgen dat jullie op gelijk niveau staan in de communicatie, dat er een zekere balans is tijdens jullie eerste gesprek, dus niet dat de een meer de rol inneemt van de vrager dan de ander.

Hoe moet je je ex benaderen? Pas op voor stress!

Eigenlijk zul je hetzelfde gevoel ervaren als een acteur die voor het eerst een rol gaat vervullen in een film of toneelstuk. Dat soort ervaringen gaat altijd gepaard met stress.

Dus in de meest ideale situatie, want dat is waar we het vandaag over hebben, verschijn je in topvorm, je ziet er fantastisch uit natuurlijk.  Je loopt over van zelfvertrouwen, je hebt een goede plek uitgezocht om elkaar te ontmoeten. Je bent er ook niet op uit om bij jezelf je gebreken te verdoezelen want het boeit je niet of je ex nog van je houdt ja of nee, je maakt je ex aan het lachen en op het moment dat je weer afscheid van hem of haar neemt zorg je ervoor dat er bij je ex een bepaald gemis zal worden gevoeld.

Het zal eigenlijk zo moeten zijn dat je ex denkt : jee, wat had ik graag wat meer tijd met haar willen doorbrengen’, dat zou toch wel te gek zijn, en ja, ik ben eigenlijk wel stom geweest om hem of haar te laten gaan’. Dat is natuurlijk de meest ideale situatie en ongetwijfeld zul je het met me eens zijn.

Echter in de praktijk werkt het helaas allemaal niet zo. Je hebt bijv wallen onder je ogen, je hebt slecht geslapen de vorige nacht..

Je ziet er misschien witjes uit, je voelt je angstig of wellicht voel je ook woede, je probeert extreem veel aandacht te besteden aan hoe je eruit ziet, je kleding bijv, of wellicht boeit het je niet hoe je eruit ziet, maar natuurlijk is dat wel zo.

En dan komt die ontmoeting en je zuigt alles wat je ex zegt helemaal op want je hoopt maar 1 ding en dat is dat je ex spijt krijgt, en dat het allemaal goed komt en dat jullie weer bij elkaar komen.

Misschien ben je geneigd om je armen te kruisen of je arm onder je hoofd te doen, misschien is je houding krampachtig of misschien maak je juist veel gebaren als je spreekt. hoe moet je je ex benaderen

Maar weet je, je ex ziet in 1/10 seconde dat je je niet op je gemakt voelt, en gedurende dat ene moment waarop jij probeert dit alles te verbergen denk jij alleen maar, gelukkig hij ziet er niks van, maar denk eraan dat een ander al in 1 seconde heeft ingezien of je vertrouwen hebt in jezelf ja of nee. Het heeft echt niet meer tijd nodig om op te merken of je vertrouwen hebt dan slechts die paar luttele seconden.

De hersenen zitten wat dat betreft ook fenomenaal in elkaar, alle energie die jij uitstraalt, en dat gaat van kleding tot stemgebruik kan door iemand in slechts een oogwenk worden gedefinieerd. Dus op het moment dat jij eraan komt kan je ex al bepalen hoe jij je voelt, zelfs nog voordat je ook maar 1 woord heb gesproken.

Maar ook al ben je 100% zeker van jezelf dan nog kan de ontmoeting met je ex heel anders verlopen dan je van tevoren had gedacht, alhoewel je natuurlijk meer kans loopt om dichter bij het ideale scenario te komen. Je ex zal dan inderdaad kunnen denken:”hoe kan de persoon die zich schijnbaar helemaal niet om mij bekommert nog de wil hebben om met me praten”, ook zul je een veel grotere kans hebben dat dat gemis en de twijfel bij je ex zal ontstaan.

Natuurlijk is het zo dat als je afgewezen er veel eerder het gevoel van gemis zal ontstaan, maar in dit geval zullen de rollen dus worden omgedraaid, je ex zal dat gemis nu gaan voelen als jij je goed voelt en ook zeker van jezelf.

Je ex ontmoeten met veel zelfvertrouwen

Er bestaan hele eenvoudige manieren om allereerst het zelfvertrouwen weer terug te winnen, maar ook om de indruk te wekken dat dat zelfvertrouwen ook inderdaad aanwezig is.

Zoals ik net al zei is het vaak zo dat als je gestressed bent je de neiging zult hebben om veel gebaren te gebruiken als je praat.

Een techniek dat heel goed werkt is de techniek van mime, dus je kopieert als het ware het gedrag van je ex en dat doe je dan op een heel subtiele manier. Dus als je ex zijn of haar armen over elkaar doe jij dat ook, en als hij naar voren buigt doe je hetzelfde.

Probeer er dan wel aan te denken dat je dat niet te snel doet, je bewegingen zijn langzaam, denk aan de slow-motion scenes uit films en je doet het ook niet helemaal synchroon, dus op hetzelfde moment, maar eerder een halve minuut later. Het zijn een van de vele technieken waarmee je kunt laten zien dat je over veel zelfvertrouwen beschikt.

Dus je ontmoet je ex, je voelt de behoefte om je ex weer te verleiden, en helaas voelt hij of zij dat je je niet op je gemak voelt. Wel dan zal er onmiddelijke een soort van afstotingsmechanisme ontstaan, want om een relatie te hebben met iemand die geen zelfvertrouwen heeft is echt niet aantrekkelijk.

Denk maar aan welke acteur dan ook, bijv. Sharon Stone in Basic Instinct, wanneer zij haar benen kruist, en rookt en uitstraalt dat het haar allemaal niet boeit wat Michael Douglas zegt of doet, ze heeft enorm veel zelfvertrouwen, ze is sexy en ziet er geweldig uit, ze gaat haar eigen weg, dat is het soort zelfvertrouwen dat inpireert.

Neem een willekeurige acteur, of wellicht je favoriete acteur, en stel jezelf de vraag wat doet hij of zij nou precies om dat effect op die gesprekspartner te bereiken. Het is gewoon zo dat acteurs, maar ook andere sterren op het gebied van muziek over enorm veel zelfvertrouwen beschikken , en het zijn natuurlijk niet alleen acteurs, denk ook maar aan bekende sprekers, of politieke leiders.

Hoe moet je je ex benaderen: met veel zelfvertrouwen!

Je hoeft niet een acteur of ster te zijn om zelfvertrouwen uit te stralen.

Maar let op het hebben van zelfvertrouwen is natuurljjk niet alles, het is natuurljk niet zo dat als je veel zelfvertrouwen heb dat je dan ook ultra sexy bent, maar het helpt wel enorm in het bepalen in hoe je overkomt.

Misschien ken je de franse acteur Serge Gainsbourg wel, die inmiddels al overleden is. Het was een ontzettende lelijke man, maar hij kon alle vrouwen krijgen die hij wou, gewoon door zijn manier van praten, de dingen die hij zei en zijn non verbale gedrag. Die man had ondanks het feit dat hij zo lelijk was toch een enorme sexy uitstraling.

Dus het hebben van zelfvertrouwen is één van de belangrijkste sleutels van aantrekkingskracht, veel meer nog dan je uiterlijk, dus of je nu een man bent en je wil vrouwen aanspreken op straat of je bent een vrouw en je wil er natuurlijk en mooi uitzien als iemand je aanspreekt op straat, of vrienden stellen je voor om uit te gaan, het hebben van zelfvertrouwen zal bepalen of je succes zult hebben in relaties met anderen.

Nou dan zijn we alweer aangekomen bij het eind van deze video, ik hoop dat je er wat aan gehad hebt en dat je eens voor jezelf na kunt gaan hoe je dat vertrouwen in jezelf kunt versterken. Mocht je nog meer hulp nodig hebben in het terugwinnen van je ex, maar ook in hoe je je zelfvertrouwen nog verder kunt ontwikkelen, klik dan op de link onder deze video en schrijf je in op mijn blog voor mijn nieuwsbrief.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG