5

Hoe snel vergeet een man zijn ex

Hoe snel vergeet een man zijn ex? Veel vrouwen die liefdesverdriet hebben stellen zichzelf vaak de vraag of hun man in staat is haar snel te vergeten. Het is natuurlijk een vreselijke gedachte als je relatie al vele jaren heeft geduurd en je tot de ontdekking komt dat je ex man je al snel heeft vergeten. Helaas is het leven zo dat je moet accepteren wat er op je pad komt, zowel datgene wat moeilijk is als makkelijk. Dat geldt ook voor een relatiebreuk. Dit hoeft echter niet te zeggen dat je de kans niet moet aangrijpen om je ex weer voor je terug te winnen. Zie hier enige tips waarmee je de vlam weer kunt aanwakkeren zodat je ex man je niet snel zal vergeten.

Een man vergeet niet snel zijn ex als zij haar impulsen weet te beheersen

Het antwoord op de vraag of een man snel zijn ex vergeet is zowel ja als nee. Een man zal inderdaad zijn ex snel vergeten als zij probeert haar ex partner terug te winnen op een verkeerde en destructieve manier. Een man zal zijn ex echter niet snel vergeten als zij bewijst dat ze haar ex met respect en geduld behandelt. Vrouwen die gehaast zijn neigen hun ex te gaan stalken met smsjes waarin ze om vergeving vragen en beloven dat het ‘deze keer anders zal zijn’ omdat ‘ze nu wel begrijpen welke fouten ze heeft gemaakt’ .

Een vrouw die afstand weet te nemen lukt het vaak beter om haar ex terug te winnen. Natuurlijk vindt je ex het fijn als je laat zien dat je in je daden, en niet zozeer in wat je zegt, moeite doet om daadwerkelijk de dingen anders aan te pakken.

Het is dus belangrijk dat je eerst goed nadenkt over de vraag “waarom is het tussen ons fout gegaan”. Zodra je het antwoord weet, schrijf dit dan op en probeer met concrete oplossingen te komen. Een man vindt het ook fijn als hij ziet dat zijn ex met veel geduld de situatie benadert. Een grote fout die vrouwen maken is vragen aan hun ex of hij nog van haar houdt en of hij nog kansen ziet dat het in de toekomst gaat lukken. Begrijp dat je ex niet altijd direct het antwoord weet op de vraag.

Weg met de stress want dat maakt dat een man zijn ex snel vergeet

Geef je ex na de relatiebreuk in ieder geval een goed gevoel als je hem benadert. Als je ex al langere tijd geen contact met je heeft opgenomen dan hoeft dat nog niet te betekenen dat hij je heeft vergeten. Je ex heeft het nodig om rust en ruimte te krijgen om zich te bezinnen over de vraag ‘hoe nu verder’ .

Als je na de relatiebreuk jezelf opsluit in je huis je onderneemt niets, dan zul je uitstralen dat je ex niet veel van je kan verwachten. Ondernemende, actieve vrouwen hebben de meeste kans hun ex terug te winnen en ervoor te zorgen dat hun ex hun niet snel vergeet.

Dus blijf niet bij de pakken neer zitten en ga jezelf eens goed verwennen zodat je geen stress meer ervaart. Gestresste vrouwen zijn niet aantrekkelijk. Mannen willen geen druk, en zeker ook geen stress. Het voordeel dat je niet meer samen bent is dat je nu veel meer tijd hebt voor jezelf, om jezelf te ontwikkelen en je zelfvertrouwen weer terug te vinden.

Vrouwen met veel zelfvertrouwen lukt het doorgaans beter om hun ex terug te krijgen. Ze komen ook sneller over hun liefdesverdriet heen. Het is goed dat je je bezint op de vraag wat er allemaal had moeten veranderen. Bedenk daar dan ook creatieve oplossingen voor. Mannen zijn dol op creatieve vrouwen !

Besteed ook aandacht aan je uiterlijk (kleding, haardracht en sport). Het is belangrijk dat je ex een positieve indruk van je krijgt, dat je ex ziet dat het goed met je gaat en dat je nadenkt over de toekomst. Wees niet bang dat je ex denkt ‘ok ze is nu beter af dan samen met mij’. Dat is echt niet zo. Als je ex nog gevoelens voor je heeft zal je ex je zeker niet snel vergeten en eerder denken : als ik niet oppas vergeet mijn ex mij nog !

Breng een man in verwarring om te voorkomen dat hij je snel vergeet

Het antwoord op de vraag « hoe snel vergeet een man zijn ex» hangt ook af van de tijd die je zelf neemt om je ex terug te winnen. Begin eerst met een periode van radiostilte. Doorgaans is dat 30 dagen. Je ex kan alleen op die manier zichzelf afvragen wat jij allemaal uitspookt. De ene keer zorg je dat je wat informatie geeft over jezelf, en de andere keer ben je weer heel ongrijpbaar. Als een man onzeker is over jou en hoe het met je gaat is dat juist prima. Het veroorzaakt verwarring en verwarring zorgt ervoor dat hij zijn ex niet snel vergeet.

Bedenk dat nu het uit is tussen jou en je ex je ex zelf ook veel vragen zal hebben. Je ex lijdt even goed onder de breuk, net als jij. Je kunt er niet zomaar van uitgaan dat jij meer liefdesverdriet hebt dan je ex

De beste manier om ervoor te zorgen dat een man zijn ex vrouw niet snel vergeet is als zij hem ‘vergeet’

Zet je ex een tijdje uit je hoofd. Focus je dus op jezelf. Lees goede boeken, ontwikkel jezelf. Ga uit met vrienden en amuseer je vooral. Huilen om liefdesverdriet mag, maar je moet er niet in blijven hangen. Het brengt je namelijk niet verder. Probeer ook geen medelijden te wekken bij je ex. Je ex kan je niet troosten en dat zal hij zeker ook niet doen. Denk niet dat je de situatie moeilijk moet maken zodat je ex je niet snel vergeet. Integendeel ! Je ex zal veel eerder geneigd zijn een positief contact met je aan te houden als jij geen bedreiging voor hem vormt.

Wil je nog meer tips over de vraag hoe je ervoor kunt zorgen dat je de juiste stappen neemt om je ex terug te winnen ? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Hoe snel vergeet een man zijn ex by
Klik hier om een reactie achter te laten 5 reacties