Hoe Van Je Liefdesverdriet Afkomen? Win Je Ex Terug…

Hoe van je liefdesverdriet afkomen is een veelgestelde vraag. Liefdesverdriet heb je na een verbroken relatie, en vaak wil je je ex dan nog wel terug. Maar van je liefdesverdriet afkomen kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld een poging doen om je ex terug te krijgen. Zo ben je ook van je liefdesverdriet af, en kun je weer gelukkig zijn met je ex.

Ten eerste is het belangrijk om je ex eerst de ruimte te geven. Ga je ex niet lopen stalken met sms’jes of door constant te bellen. Op deze manier word je ook niet aantrekkelijk voor je ex omdat je je ex op dat moment gewoon lastig valt.

Ten tweede geef je niet alleen je ex, maar ook jezelf de ruimte om na te denken over de relatie. Waarom is het fout gegaan?

Na een rustperiode kun je weer contact zoeken met je ex, maar begin niet met zeggen dat het je allemaal zo erg spijt en je zal veranderen. De kans is groot dat je niet verandert, maar er wel dingen in jullie relatie kunnen veranderen waardoor je je ex terug zal krijgen.

Als je ex uiteindelijk een keertje met jou wil afspreken, begin dan niet meteen over jullie relatie of andere zware onderwerpen. Hou het gesprek luchtig en over dagelijkse dingen. Spreek desnoods af met vrienden erbij zodat er minder druk ligt om een leuk gesprek te voeren met je ex.

Michelle vd Berghe (oprichtster van deze site) heeft een boek geschreven over hoe van je liefdesverdriet afkomen, en over hoe je je ex weer terug kunt krijgen. Michelle is een relatiecoach die gespecialiseerd is in relatieproblemen en weet dus alles van hoe van je liefdesverdriet afkomen. Haar boek heet ‘Win Hem/Haar Terug’. Van dit boek zul je niet alleen leren hoe je je ex terug zal krijgen, maar nog veel meer. Zo legt Michelle ook uit hoe je je relatie staande kan houden als je je ex terug krijgt, en waarom jij je voelt aangetrokken tot je partner. Ook naast deze tips zul je veel over jezelf leren dankzij dit boek.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG