Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hulp Bij Huwelijksproblemen – Wat Te Doen

Hulp Bij Huwelijksproblemen

Iemand die een goed huwelijk heeft, is een gelukkige mens. Althans dat beweren veel mensen maar een goed huwelijk steunt op een P en dat is praten met elkaar. Natuurlijk kan het gebeuren dat een huwelijk ineens niet meer goed gaat en dan moet je jezelf afvragen wat daar de oorzaak van is. Komt het omdat je niet meer van je partner houdt of komt het omdat je misschien gevoelens hebt voor een ander? Allemaal factoren waar je zelf de touwtjes in handen van hebt. Merk je dat het huwelijk niet meer goed gaat om welke reden dan ook, dan kun je hulp bij huwelijksproblemen gaan zoeken. Een psycholoog kan dan samen met jullie de oorzaken gaan zoeken en dan daarna een oplossing zoeken voor jullie probleem.

Hulp bij huwelijksproblemen van buitenaf

Mocht je merken dat de relatie een beetje op de klippen aan het lopen is kun je natuurlijk zelf eerst even proberen om de plooien samen terug glad te strijken. Als dat niet lukt en je komt weer op ruzie uit, dan kun je kiezen om iemand van buitenaf te nemen die jullie zal helpen met het probleem. Die persoon zal samen met jullie het huwelijk overlopen en alle goede en slechte punten doornemen.

Het is uiteraard van hoogste belang dat je bij hulp bij huwelijksproblemen niet gesloten mag zijn want dit is het moment om alles uit te praten zoals volwassen mensen onder elkaar. Diegene die probeert om jullie relatie te redden, moet van alles op de hoogste zijn. Waar ging het heel goed en wat was het punt waarop de relatie niet meer goed ging. Alle negatieve dingen tijdens de relatie moeten worden opgezet naar positieve gevoelens anders heeft het geen zin.

Hulp bij huwelijksproblemen oplossen

Als je hulp bij huwelijksproblemen wilt gaan zoeken, dan ben je op een punt gekomen dat het niet meer gaat tijdens de relatie maar je wilt juist niet scheiden. Als je niet wilt scheiden dan betekent het dat je zielsveel van je partner houdt en dat je er alles aan wilt doen om de plooien weer glad te strijken. Tijdens dit proces ga je veel moeten praten met je partner want als het verkeerd loopt, dan ben je jouw partner zeker en vast kwijt voor de rest van je leven en dat is niet de bedoeling!

Voor de hulp moet je openstaan en vooral jouw fouten willen toegeven waarop de relatie misschien minder goed ging. Hulp voor huwelijksproblemen zal je helpen om door je huwelijk te komen zonder nog meer ruzie te maken met je partner. Het is van het grootste belang dat je hiervoor openstaan want anders heeft het geen zin. Vermoed je ergens dat je misschien hulp gaat nodig hebben bij je huwelijk, aarzel dan niet om contact op te nemen met mensen die het huwelijk kunnen redden door op de eerste plaats te praten. Praten heeft al veel opgelost en om een huwelijk te redden moet je uiteraard veel luisteren en praten naar je partner.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG