JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

‘It’s been 7 hours, and 50 days, since you took your love away, …’ Waarschijnlijk herken je dit stukje tekst: het komt uit een nummer van Sinead ‘O Connor. Je hoeft niet te raden wat ze met het lied zegt: Ik houd nog van mijn ex.

Misschien ervaar je net als ik dit nare gevoel nu ook. Tijd heelt alle wonden, maar sommige wonden nemen wel erg lang de tijd, vind je niet?

Als jij nog van je ex houdt, is het onderstaande belangrijk…

Mijn ex heeft vier maanden geleden een punt achter de relatie gezet. Zelf had ik ook wel door dat het niet meer helemaal goed zat, maar ik houd nog van mijn ex en dat vond en vind ik genoeg om ermee door te gaan. Hij niet. Hij vond dat we beiden geen eigen leven meer hadden.

Ik heb hem in het begin vaak genoeg voorgesteld om af te spreken, maar hij weigerde en zei dat we verder moeten gaan met ons leven. Hij zei dat hij anders, als ik in zijn leven blijf, niet van me kan loskomen. Laat dat precies mijn bedoeling zijn, want ik houd nog van mijn ex.

Hoe krijg ik hem terug?

Het is niet zo dat ik mijn ex bestook met berichtjes, of dat ik hem steeds bel. Ik probeer op veel subtielere manieren aanwezig te blijven in zijn leven. Ik heb namelijk gelezen uit het boek van relatiecoach en hypnotherapeute Marjolein (haar auteursnaam is Michelle vd Berghe) dat als je je ex teveel gaat achtervolgen je hem alleen maar afstoot en dat is wel het laatste wat ik wil. Ik zorg dat ik er goed uitzie, ga naar feestjes en post gezellige foto’s op Facebook.

Daarnaast spreek ik nog wel eens vrienden van hem, want die kom ik tegen in de stad. Ik zorg dat ik enthousiast over kom, alleen luchtig vraag hoe het met mijn ex is en probeer de indruk te wekken dat ik helemaal gelukkig ben zo. En het mooie is, het lijkt te werken deze aanpak! Twee dagen geleden kreeg ik ineens een sms’je van mijn ex met de opmerking ‘Ik weet dat ik dit niet moet zeggen, maar je zag er goed uit’. We hebben nadien afgesproken om wat lekker te gaan eten en tijdens het gesprek hadden we afgesproken om het terug een kans te geven.

Herken jij jezelf in dit verhaal? Dan raad ik je ook het informatiepakket ‘hoe win ik hem terug’ van Marjolein aan. In mijn geval gaat dankzij die informatie weer alles naar behoren!

Lees hier over een verbroken relatie door bindingsangst.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl