Ontvang het gratis rapport +

"In 11 Stappen Terug Bij Je Ex"

videolessen direct in je inbox

‘It’s been 7 hours, and 50 days, since you took your love away, …’ Waarschijnlijk herken je dit stukje tekst: het komt uit een nummer van Sinead ‘O Connor. Je hoeft niet te raden wat ze met het lied zegt: Ik houd nog van mijn ex.

Misschien ervaar je net als ik dit nare gevoel nu ook. Tijd heelt alle wonden, maar sommige wonden nemen wel erg lang de tijd, vind je niet?

Als jij nog van je ex houdt, is het onderstaande belangrijk…

Mijn ex heeft vier maanden geleden een punt achter de relatie gezet. Zelf had ik ook wel door dat het niet meer helemaal goed zat, maar ik houd nog van mijn ex en dat vond en vind ik genoeg om ermee door te gaan. Hij niet. Hij vond dat we beiden geen eigen leven meer hadden.

Ik heb hem in het begin vaak genoeg voorgesteld om af te spreken, maar hij weigerde en zei dat we verder moeten gaan met ons leven. Hij zei dat hij anders, als ik in zijn leven blijf, niet van me kan loskomen. Laat dat precies mijn bedoeling zijn, want ik houd nog van mijn ex.

Hoe krijg ik hem terug?

Het is niet zo dat ik mijn ex bestook met berichtjes, of dat ik hem steeds bel. Ik probeer op veel subtielere manieren aanwezig te blijven in zijn leven. Ik heb namelijk gelezen uit het boek van Michelle dat als je je ex teveel gaat achtervolgen je hem alleen maar afstoot en dat is wel het laatste wat ik wil. Ik zorg dat ik er goed uitzie, ga naar feestjes en post gezellige foto’s op Facebook.

Daarnaast spreek ik nog wel eens vrienden van hem, want die kom ik tegen in de stad. Ik zorg dat ik enthousiast over kom, alleen luchtig vraag hoe het met mijn ex is en probeer de indruk te wekken dat ik helemaal gelukkig ben zo. En het mooie is, het lijkt te werken deze aanpak! Twee dagen geleden kreeg ik ineens een sms’je van mijn ex met de opmerking ‘Ik weet dat ik dit niet moet zeggen, maar je zag er goed uit’. We hebben nadien afgesproken om wat lekker te gaan eten en tijdens het gesprek hadden we afgesproken om het terug een kans te geven.

Herken jij jezelf in dit verhaal? Dan raad ik je ook het informatiepakket ‘hoe win ik hem terug’ van Michelle vd Berghe aan. In mijn geval gaat dankzij die informatie weer alles naar behoren!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG