• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik moet steeds aan hem denken

Ik moet steeds aan hem denken

Je moet steeds aan hem denken, of wellicht moet je steeds aan haar denken? Na een relatiebreuk is het lastig om niet steeds aan je ex te denken of je onbereikbare liefde. Je bent er continu druk mee in je hoofd.

De meeste mannen en vrouwen proberen na de relatiebreuk hun ex zo snel mogelijk te vergeten en daarmee alle nostalgische herinneringen. Zo denken ze de verliefde gevoelens uit te kunnen schakelen.

Maar meestal houden ze zichzelf voor de gek. Het kan zelfs zijn dat je jaren later nog steeds aan je verloren liefde terug denkt, ook al heeft die liefde slechts kort geduurd. Ook een korte liefde kan intens zijn en een diepe indruk achter laten.

Het is dus belangrijk om in actie te komen als je de relatiebreuk maar moeilijk kunt vergeten en je steeds aan hem of haar moet denken. Je kunt niet passief blijven afwachten, daarom kan de hulp van een coach ook zo waardevol zijn. Samen kun je een strategie bepalen en de tendens keren zodat je jezelf niet meer als slachtoffer hoeft te zien.

Natuurlijk zullen er dagen zijn dat je je slecht voelt, maar dankzij mijn persoonlijke coaching via Skype of email  zul je jezelf weer terug kunnen vinden en zul je eindelijk weer de zon zien schijnen. Je hebt al een grote stap gemaakt door op deze pagina te komen, dus is het zaak om, nu je A hebt gezegd, ook B te zeggen en de volgende stap te zetten.

Ik moet steeds aan hem denken: die keuze maak je echt zelf!

Op elke hoek van de straat zie je tussen de menigte door wel iemand die veel op hem of haar lijkt. Je ziet tussen al die auto’s op de weg haar of zijn auto. Ook zie je je geliefde in films terug, je ziet zijn of haar naam overal. Soms heb je de indruk dat het lot slechte bedoelingen met je heeft en voor je het weet heb je medelijden met jezelf. Alles wat je ziet en hoort doet je denken aan je ex of je onbereikbare liefde.

Het is heel menselijk om in een dergelijke situatie zo te denken en dingen te zien die je voorheen niet zag. Weet dat je nu je in deze nostalgische gemoedstoestand verkeert en je dus meer gefocust bent op je onbereikbare liefde, het heel normaal is dat je steeds meer aan hem of haar denkt. Het universum heeft geen complot tegen je opgezet om niet gelukkig te kunnen worden nu je ex, je liefde onbereikbaar voor je is geworden.

Wanneer je echt iets wil, of in dit geval wanneer je echt een geliefde terug wilt winnen of gecontronteerd wordt met een onbreikbare liefde dan ligt je focus dus simpelweg steeds daar.

We raken nu eenmaal geobsedeerd door het onbereikbare, hoe banaal het ook is. Het kunnen zelfs simpele voorwerpen zijn. Wanneer je bijvoorbeeld steeds aan je ex denkt is het duidelijk dat je maar 1 doel voor ogen hebt: hem of haar terug winnen.

Denk vooral aan jezelf!

Wanneer je gefocust bent op het onbereikbare, in dit geval een onbereikbare liefde, dat kan je ex zijn maar ook iemand op wie je verliefd bent die je liefde niet beantwoordt, heb je de neiging om jezelf te verwaarlozen en sta je jezelf toe dat die ander controle over je blijft houden.

Wanneer je gevoelens sterk zijn en je wil ontzettend graag je relatie terug, is de kans groot dat je fouten begaat en niet meer de controle hebt over jezelf en dat je niet meer in staat bent om de acties te ondernemen die je eigenlijk zou moeten ondernemen.

Je smeekt je ex elke dag, of je probeert op allerlei mogelijke manieren de aandacht van hem of haar te trekken. Je geeft wellicht steeds veel geld uit, je neemt zelfs contact op met zijn of haar familie, kortom je doet er van alles aan je doel te bereiken. En dat ‘alles’ is vaak het tegengestelde van wat je eigenlijk zou moeten doen.

Maar ook al wil je hem of haar vergeten en niet meer aan hem of haar denken dan nog is het belangrijk dat je de juiste stappen zetten om er voor te zorgen dat je er later geen last meer van hebt. Je kunt niet passief afwachten terwijl je steeds zegt ‘ik moet steeds aan hem denken’ of ‘ik moet steeds aan haar denken’. Feit is dat je liefdesverdriet nog steeds aanwezig is.

Om deze fase goed door te komen en je wilt definitief af van je liefdesverdriet, wil ik je uitnodigen om het boek “Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen” te lezen. Want alleen als je je gebroken hart hebt kunnen genezen ben je vrij van alle nostalgische gedachten die je leven onaangenaam maken.

Weet wie je bent zodat je de relatie kunt hebben die je wilt?

Je denkt misschien waarom de eerste stap is om er achter te komen wie je bent en wat je wilt als je doel is om je ex terug te winnen. Waarom het zo belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen, zoals gaan rennen in het bos, de juiste voeding te eten, jezelf te ontwikkelen op diverse terreinen van het leven.

Als je je dat afvraagt maak je een ernstige denkfout. Immers, je ex is niet zomaar weg gegaan, of je onbereikbare liefde laat je liefde niet zomaar onbeantwoord. Er zal dan ook niets gebeuren als je blijft zoals je nu bent en je niets aan je situatie verandert.

De mensen die ik begeleid heb hebben allen hun relatie kunnen verbeteren, hebben een beter zelfbeeld gekregen waardoor ze zich gelukkiger en sterker konden voelen. Het is juist wanneer je je ex of je onbereikbare liefde laat zien waartoe je in staat bent dat je veroveringspogingen zin krijgen.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

  1. Ik ben Marleen mijn relatie breuk is niet gewoon ik had een relatie met een man uit Tunesié 8 jaar we wilden trouwen in Tunesié is afgekeurd dan wilden we trouwen hier in Belgié maar Gent heeft geweigerd toen ik het bericht kreeg zat ik in een ongewone situatie ik lag op de intensieve zorgen na een zware operatie en besloot ik de relatie te stoppen waar ik nu spijt van heb we kunnen elkaar niet loslaten en leven beiden in groot verdriet ons leven is kapot we hebben nog veel contact en ik ga nog naar Tunesié ga ook nog bij de familie 8 jaar cijfer je niet zo maar weg hoe kunnen ze hier zomaar beslissen over iemand hun geluk ons leven is over vonden we maar een oplossing

    Een totaal gebroken vrouw van verdriet

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG