• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik wil haar terug maar wat moet ik doen?

Het komt zo ontzettend vaak voor dat mensen uit elkaar gaan en dan blijkt dat het toch niet de goede keuze was geweest. Het komt ook voor dat er één van de twee vond dat het niet de goede keuze was. In dat geval kan je de ander overtuigen om weer bij je terug te komen, maar dat moet je niet doen zonder tips. Er zijn op het internet veel tips te vinden, maar helaas zijn vele hiervan niet erg goed. Het vervelende is bovendien dat je geen fouten kunt maken, want je hebt niet eindeloos veel kansen bij je ex. Ben jij benieuwd naar een aantal tips die wel werken? Kijk dan snel mee!

Ik wil haar terug!

Je wilt haar terug maar je weet dat je dit niet zomaar kunt oplossen met een bosje bloemen. Er zijn verschillende redenen waarom een relatie kan eindigen, maar er zijn een aantal oplossingen om het weer goed te zetten. Vooral als je er zeker van bent dat je haar terug wilt, is dit al een pluspunt. Het is echter niet de bedoeling dat je meteen al laat weten dat je haar terug wil. Wanhoop is niet echt aantrekkelijk dus laat het nog niet zien. Jullie moeten eerst weer vrienden worden en uiteindelijk moet dit weer uitgroeien tot een relatie. Je zou dus kunnen zeggen dat je haar opnieuw moet verleiden, maar je moet wel uitkijken met hoe snel je dit doet. De kans is groot dat ze afknapt als je dit meteen alweer doet.

Vrouwen houden misschien wel van bloemen en cadeau’s, maar de kans is groot dat het nu nog te vroeg is. Koop dus niet van alles voor haar. Dat kun je weer doen als het weer goed gaat tussen jullie.

Als jullie weer contact hebben, dat pas na een aantal weken weer kan en mag, moet je haar opnieuw veroveren. Een spannend moment! Het meest belangrijke aan jullie eerste afspraakje is dat je het er niet te dik bovenop moet leggen. Laat niet meteen zien dat je haar zo ontzettend graag terug wil. Als zij dit niet wil, is de lol er meteen vanaf en zal jullie afspraak alleen maar ontzettend ongemakkelijk worden. Je moet onthouden dat het allemaal tijd nodig heeft, dus geef die tijd dan ook. Je krijgt haar niet terug na één enkele afspraak!

Tijdens de afspraak kun je het hebben over de simpele dingen zoals werk, school of andere dingen. Begin niet over hoe het uit is gegaan tussen jullie want dit kan zorgen voor een vervelend moment of zelfs ruzie. Alleen als zij begint over een ongemakkelijk onderwerp, kan je erover meepraten, maar doe dit anders absoluut niet.

Je kunt natuurlijk ook het voorbeeld volgen van Lange Frans, die een lied schreef voor zijn ex om haar terug te winnen

Haar terugwinnen met Michelle vd Berghe?

Het coachingprogramma van Michelle vd Berghe, relatiecoach, werkt ontzettend goed bij mensen die net als jij, hun ex weer terug willen krijgen. In het programma staan allerlei handige tips en als je alles netjes opvolgt, is de kans erg groot dat jij en je ex weer samen komen.

Je kunt ook een persoonlijk gesprek aanvragen via deze link

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG