Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik Wil Haar Zo Graag Terug! Ontdek Hier Hoe Je Haar Terugwint!

Wanneer een relatie wordt beëindigd, kan dit een beslissing zijn van beide partijen. Maar soms word dit besluit genomen door slechts één van de partijen. In veel gevallen is de andere partij het er niet mee eens en voelt zich zeer rot.

De gevoelens die dan loskomen, kunnen uiteenlopen van woede tot intens verdriet. ‘Ik wil haar zo graag terug,’ is het meest veel voorkomende zinnetje in je hoofd als je bent verlaten door je vriendin.

Ik wil haar zo graag terug

Het nieuws dat je vriendin je verlaat, slaat uiteraard in als een bom. Waarschijnlijk wil je het liefst dagen onder de dekens kruipen en de telefoon uitschakelen. De eerste dagen, of misschien zelfs weken, zal je hart gebroken zijn en zul je misschien de steun van je vrienden of familie opzoeken. ‘Ik wil haar zo graag terug,’ zijn dan de woorden die je keer op keer zult uitspreken. Waarschijnlijk krijg je goede steun, maar de kans bestaat ook dat je te horen krijgt dat er nog genoeg vrouwen op deze aardbol rondlopen. Woorden waar je op dat moment niets aan hebt en waardoor je je wellicht alleen nog maar meer ellendig gaat voelen.

Ga niet bij haar aankloppen terwijl je nog leeft in dat zwarte gat. In de meeste gevallen wekt dit alleen medelijden bij haar op en dus niet het gewenste resultaat. Een relatie werkt immers niet als er alleen medelijden is ontstaan. In het ergste geval kan het ook nog eens irritatie bij haar opwekken. En de kans dat je haar dan terugkrijgt, is dan wel erg klein.

Wat kan ik doen?

Zodra je eenmaal uit de eerste fase bent gekomen en niet meer elke dag bij je vrienden of familie aanklopt om troostende woorden te ontvangen, voel je je al vele malen beter. Je vindt haar nog steeds helemaal het einde, maar de pijn is dusdanig verdwenen dat je weer normaal kunt functioneren. Als je haar nog steeds terug wilt, kun je nu je uiterste best gaan doen om van: ‘Ik wil haar zo graag terug,’ ‘Ik heb haar terug,’ te maken.

Doe iets speciaals voor haar. Vraag haar bijvoorbeeld mee uit eten en neem haar mee naar dat restaurant waar jullie eerste date was, neem haar mee naar een film waarvan je weet dat zij het genre helemaal geweldig vindt, schrijf een brief waarin je al je gevoelens uit en herinneringen ophaalt aan de geweldige tijden die jullie hebben beleefd of trakteer haar op een etentje bij jou thuis, waar jij voor haar kookt.

Doe in ieder geval iets specifiek voor haar, waarin zij kan zien dat je het allemaal meent, dat je nog steeds enorm om haar geeft en dat je een leven zonder haar niet ziet zitten. De kans bestaat natuurlijk altijd dat de liefde van haar kant echt over is, maar je hebt in ieder geval je best gedaan en wellicht dat dit kan helpen in het proces.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG