6

Ik Wil Mijn Ex Sms’en – Ontdek De 3 Beste Manieren Om Dat Te Doen!

Ik Wil Mijn Ex Sms’en, Maar Hoe?

Bekijk deze video als je je ex wilt sms’en maar niet weet hoe

(Voor de personen die liever lezen: hieronder staat Michelle haar verhaal nog eens uitgeschreven).

Veel mensen vragen mij wat ze moeten doen als na een maand hun ex nog steeds geen contact heeft opgenomen. Nogmaals, het is altijd veel belangrijker dat je ex contact opneemt met jou dan jij met hem of haar, maar als je dan toch het ijs wilt breken doe het dan zo:

Stuur een sms die zijn of haar nieuwsgierigheid opwekt zonder dat hij of zij het idee krijgt dat je probeert zijn gedachten te veranderen en er alle moeite voor doet om hem of haar weer terug te krijgen. Misschien zijn jullie na een ruzie uit elkaar gegaan en heb je in de maand erna goed alles op een rijtje kunnen zetten.

Je bedenkt dat het dan tijd wordt dat het ijs wordt gebroken. Je zou een sms kunnen sturen met een zin als ‘er is me toch iets geweldigs overkomen’. Het idee hierachter is puur en alleen om de aandacht te trekken en je ex te motiveren om te vragen wat dat geweldig iets dan wel is. Ook laat je daarmee zien dat je positief bent ingesteld en niet zit te kniezen. Het kan erg goed werken als je ex nog steeds een naar gevoel heeft over de breuk en blijft hangen in het vijandige sfeertje.

Ik wil mijn ex sms’en: op naar het 2e excuus om je ex per sms te benaderen

Humor is heel belangrijk om te zorgen dat de spanning tussen jullie wordt gebroken, en als je geen inspiratie hebt lees dan een goed boek die je aan het lachen maakt, gewoon om even in die sfeer te komen. Door gebruik te maken van humor dedramatiseer je als het ware de situatie of het probleem. Je komt dan ook sexy en ongedwongen over.

Denk er ook aan om de taal te spreken die al in jullie relatie aanwezig was. Denk terug aan wat je ex aan het lachen maakte. Hij of zij zal zich meteen je goede humeur herinneren. Bovendien geeft dit ook een belofte voor een zonnigere toekomst en je laat zien dat je anders in de situatie staat en dat jullie op een ander niveau verder kunnen.

Ik wil mijn ex sms’en: het 3e excuus

Het 3e excuus om je ex per sms te benaderen: Temperatuur opmeten Dit excuus is eigenlijk heel simpel. Je wil gewoon even weten hoe het met je ex gaat en je stuurt een simpel bericht als ‘hey, wou even weten hoe het met je gaat’. Vaak denken we dat de boodschappen die we uit moeten zenden naar een ex partner magisch moeten zijn, maar niets is minder waar. Jullie zijn op dit moment beiden aan het veranderen en het is dan logisch dat je weet hoe het met de ander gaat. Daar zit niets dreigends in.

Ga alsjeblieft geen smsjes sturen als ‘kom alsjeblieft terug want ik hou van je’ en meer van dit soort hopeloze berichtjes want je maakt meer kapot dan je lief is.

En heel belangrijk : wees niet bang dat je niet meteen een antwoord krijgt.

Blijf geduldig. Ik wil je hiervoor nog een paar gouden regels geven :• Wees geduldig en verwacht geen reactie van je ex. Bedenk dat je doel is om het ijs te breken. Je ex is er misschien nog niet helemaal klaar voor, maar je laat in ieder geval alvast zien hoe jij in de situatie staat

• Zorg dat er net zoveel tijd zit tussen zijn/ haar reactie en jouw antwoord

op die reactie

• Antwoord altijd met hetzelfde aantal woorden als je ex je heeft gestuurd

• Regel van 1: deze houdt in dat één sms per dag voldoende is als je

geen reactie van hem of haar krijgt.

Ik wil mijn ex sms’en: de bonustip

En dan hier nog de bonustip : er zijn momenten in de week waarbij je ex meer open zal staan om contact met je te hebben. Kies hiervoor bij voorkeur deze momenten uit : stuur je sms op een zondagmiddag of avond of maandagavond.

Waarom de maandag, het is het begin van de week en meestal voelen mensen zich dan ook eenzaam met het vooruitzicht voor die week.

Wil je nog meer tips over smsen naar je ex? Ontdek dit geweldige Ebook met meer dan 90 geniale voorbeelden van tekstberichten voor whatsapp of sms (maar ook chatten en emailen is prima) in wel 12 verschillende situaties.

90 ex terugwinnen tekstberichten handboek

Hartelijke groetjes, Michelle vd Berghe

Klik hier om een reactie achter te laten 6 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG