Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik Wil Mijn Ex Terug – 3 Goede Stappen Die Je Kunt Doen…

Als je na een tijdje bezinnen en na een tijdje van rust tot de conclusie komt dat je eigenlijk heel graag je ex terug wilt, dan kun je eenvoudige tips volgen die er bij zullen helpen om je ex terug te krijgen. Houd wel in gedachten tot het niet zo gemakkelijk zal gaan omdat je ex al een keertje gevlucht is van je.

Je kunt na een tijdje circa één maand eens polsen of je ex al een beetje gekalmeerd is. Wens je dit te doen dan kan je je ex een berichtje sturen via de gsm of via internet.

Wees in de eerste keer dat je een berichtje stuurt zo kordaat mogelijk. Het zou niet goed zijn als je een heel verhaal naar je ex stuurde om excuses te vragen want niet alles kan zomaar uitgepraat zijn in één bericht.

Je ex terug omdat je spijt hebt?

In de volksmond zeggen ze nog eens dat spijt altijd te laat komt. Helaas is dat ook zo in een relatie maar je moet juist je ex late inzien dat je spijt hebt van jullie breuk. Je kan dit niet zomaar zeggen als je je ex ziet van dat je jezelf zo leeg voelt vanbinnen sinds dat hij of zij weg is, neen, je moet dit toonbaar maken aan je ex.

Bijvoorbeeld als je hem/haar wilt sms’en om te vragen hoe het met hem/haar is kun je het bericht afsluiten met ‘’ik mis je’’. Zo weet je ex dat je je ex mist en misschien, heel misschien stuurt ze wel terug ‘’ik mis jou ook’’. Als jullie beiden echt spijt hebben omdat de relatie gedaan is, komt alles wel goed maar dan moet er gepraat worden langs jullie beiden kanten. Vergiffenis vragen en je ex in de watten leggen.

Terug bij je ex door te praten

Praten is het slimste wat je kan doen om je relatie te redden. Je moet je bewust worden dat er bij je ex een heel deel negatieve gevoelens moeten worden uitgepraat. Misschien heb je zoveel minpunten behaald tijdens de relatie dat het tijd wordt om die punten om te zetten naar positieve punten.

Bijvoorbeeld door je ex te imponeren en haar mee uit te vragen. Je kunt op allerlei plaatsen heel rustig en vreedzaam praten. Je kunt je ex uitnodigen voor een lekkere maaltijd in een romantisch restaurant of je kunt kiezen als het mooi weer is om je ex mee te nemen naar een mooi park en daar een glaasje wijn drinken.

Picknicken heeft altijd al iets romantisch en dankzij de rustige sfeer kan je heel gemakkelijk praten, met een glaasje wijn. Kies eventueel voor champagne, als je eerder het gevoel hebt dat je je ex vandaag gaat terugwinnen!

Je ex terug door iets te kopen? Doen of niet?

Je kan iets kopen maar a.u.b. ga je ex niet omkopen want dat is geen goed idee. Mensen zijn niet om te kopen, tenzij je een miljoen wilt betalen, dan misschien.

Je kan iets kopen maar houdt het dan op een doosje bonbons of iets lekkers waarvan je weet dat je ex dat graag heeft. Het is de bedoeling dat je nu je ex bewijst dat jullie opnieuw een kans waard zijn.

Stel je voor als alles goed gaat vanavond lopen jullie binnenkort weer hand in hand op het strand lekker te genieten van de wind en van de zon.

Je kan je ex terugwinnen door te vechten: dat is een goede oplossing want ook al hebben jullie het bijgelegd en uitgepraat er blijft altijd een zwakke plek in de relatie die je niet opnieuw mag raken want anders is de relatie zo weer gedaan.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG