Ik Wil Mijn Ex Zo Graag Terug! Help Wat Moet Ik Doen?

Het is oneerlijk zoals alles gelopen is, we houden van elkaar, alleen op één dronken avond is alles de mist in gegaan. Ik wil mijn ex zo graag terug! Ik weet zeker dat we gelukkig worden, dat we het ultieme koppel zijn. Er moet toch een weg zijn? Al die jaren, was dan alles voor niets?

Ik wil mijn ex zo graag terug. Mijn zus zegt dat het kan…

En ze zou wel eens gelijk kunnen hebben. Ik heb er nooit zo bij stil gestaan maar inderdaad, 2 jaar geleden zijn mijn zus en haar vriend ook eens een poosje uit elkaar geweest. Een poosje geleden kwam ze met een boek over relatiebuilding en het terugwinnen van je ex. Ik vond het een beetje overdreven. Hoe weet die schrijver van dat boek nou hoe ik me voel?

Alsof ik een klap in mijn gezicht kreeg…

Daar stond het zwart op wit. Alles wat er de laatste periode fout gegaan was in onze relatie. De rillingen liepen over mijn rug. Het was alsof ik mijn leven teruglas in dat boek. Ik wilde dat boek zelf hebben en besloot het te bestellen zodat ik er notities in kon maken.

Bijna, bijna heb ik het voor elkaar!

Nu enkele maanden verder. Ik heb mezelf eens goed onder handen genomen en heb ook veel nagedacht over de reacties van mijn ex op mijn gedrag. Ik volg de punten in het boek stap voor stap op en merk dat iedereen anders met mij omgaat. Het lijkt wel alsof ik een ander mens ben geworden. Morgen zien we elkaar weer voor het eerst na lange tijd…….

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG