Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik Wil Mijn Ex Zo Graag Terug! Help Wat Moet Ik Doen?

Het is oneerlijk zoals alles gelopen is, we houden van elkaar, alleen op één dronken avond is alles de mist in gegaan. Ik wil mijn ex zo graag terug! Ik weet zeker dat we gelukkig worden, dat we het ultieme koppel zijn. Er moet toch een weg zijn? Al die jaren, was dan alles voor niets?

Ik wil mijn ex zo graag terug. Mijn zus zegt dat het kan…

En ze zou wel eens gelijk kunnen hebben. Ik heb er nooit zo bij stil gestaan maar inderdaad, 2 jaar geleden zijn mijn zus en haar vriend ook eens een poosje uit elkaar geweest. Een poosje geleden kwam ze met een boek over relatiebuilding en het terugwinnen van je ex. Ik vond het een beetje overdreven. Hoe weet die schrijver van dat boek nou hoe ik me voel?

Alsof ik een klap in mijn gezicht kreeg…

Daar stond het zwart op wit. Alles wat er de laatste periode fout gegaan was in onze relatie. De rillingen liepen over mijn rug. Het was alsof ik mijn leven teruglas in dat boek. Ik wilde dat boek zelf hebben en besloot het te bestellen zodat ik er notities in kon maken.

Bijna, bijna heb ik het voor elkaar!

Nu enkele maanden verder. Ik heb mezelf eens goed onder handen genomen en heb ook veel nagedacht over de reacties van mijn ex op mijn gedrag. Ik volg de punten in het boek stap voor stap op en merk dat iedereen anders met mij omgaat. Het lijkt wel alsof ik een ander mens ben geworden. Morgen zien we elkaar weer voor het eerst na lange tijd…….

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG