JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

In deze video een interview met een klant.

In onderstaande video geef ik je enkele goede tips om je relatie te herstellen!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. Hallo,
  Ik denk dat uw tips mij helaas niet kunnen helpen.
  Mijn ex ziet een relatie echt niet meer zitten.
  Ik ben 54, hij 48. Hij wil vrij zijn en alles doen waar hij zin in heeft.
  Ik krijg telkens te horen dat hij nu echt GEEN NOOD heeft aan een relatie.
  We hebben een LAT relatie achter de rug van 10 jaar en hebben 3 jaar samengewoond met mijn jongste dochter van 19 in zijn huis. Hij heeft geen kids.
  Hij heeft mij ook tijdens de lat-relatie 1 jaar bedrogen.
  Ik heb dit vergeven, maar nooit gedacht dat ik na 3 jaar ging mogen opkrassen, na alles…
  Hij was zeer ongelukkig met ons kreeg ik te horen en ik ben dan maar terug naar mijn huis vertrokken op 6 april, waar mijn oudste dochter woonde.
  Dus nu terug samenwonen met mijn 2 dochters.
  Sedert heb ik veel fouten gemaakt, veel smssen en mailen, wat dus verkeerd was.
  We hebben wel af en toe samen een uitstap gemaakt en al es een etentje.
  Maar hij blijft zeggen dat hij zich niet meer wil binden.
  Praten over gewone zaken lukt, praten over ons niet…
  Ik voel mij oprecht rot, mis ons en vindt geen rust.
  Hij zegt wel dat hij me altijd zal graag zien, maar laat me stikken.
  Ik kan niet meer volgen en zit op een rollercoaster van emoties….verdriet, pijn, teleurstelling, maar ik krijg mezelf maar niet kwaad en blijf hem graag zien en hoop…alhoewel ik een sterk vermoeden heb dat hij doorgaat met zijn leven en er al iemand anders is…het is uitzichtloos.
  Toch bedankt voor de video’s.

  Grioetjes
  S

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl