Je Ex Blijven Missen – Ontdek Hier De Oplossing!

Je was zo gewend om alles samen te doen, om overal samen naar toe te gaan. Dat is allemaal anders geworden nu je weer singel bent geworden. Feit is je zult je ex blijven missen als je er niets aan gaat doen.

Je ex blijven missen

Wat is het dat je eigenlijk mist?

* Is het het feit dat je nu niet meer met zijn tweetjes bent?

* Of het feit dat je nu alleen overal heen moet?

* Of het feit dat je nu alleen moet eten?

* Of mis je gewoon het gekibbel waar je zo aan gewend geraakt was?

Hoe het ook zij, wil je niet langer je ex blijven missen dan is het aan de tijd om hulp in te schakelen. Zoek een goede therapeut of neem iemand anders in de arm die professionele ondersteuning biedt. Want er moet iets veranderen om te voorkomen dat dit ergere vormen aan gaat nemen. Wees niet naïef en denk dat het vanzelf over zal gaan, want dat kan of maanden gaan duren of wie weet zelfs niet het geval zijn. Het is belangrijk in het besef te leven dat alles wat je aan hulp inroept ten gunste van jezelf zal zijn.

Ik wil graag verder met mijn leven

Je ex blijven missen is te vergelijken met heimwee. Dat kan heel sterk zijn en heel wat aan spanning en pijn veroorzaken. Om al die en wie nog meer problemen aan te pakken, is het goed te weten dat er wel degelijk iets aan gedaan kan worden.

1. Je zoekt hulp om te proberen jouw ex terug te winnen.

2. Je zoekt hulp om van dat slepende gevoel af te komen.

Laat het niet de overhand nemen, want dan kun je nog veel meer verliezen. Denk aan jouw baan, jouw vrienden, jouw gezondheid. Het is geen kwestie van dat varkentje zullen we wel even wassen.

Het is heel natuurlijk dat je in het begin van het uit elkaar gaan de gevoelens die er nog zijn, blijft waarnemen. Dat kan van alles zijn. Liefde, boosheid, teleurstelling, hoop. Maar als je na een paar weken niet verder bent geraakt dan je ex blijven missen, dan gaat het niet zo goed met je. Blijf niet afwachtend, maar kom op voor jezelf. Grijp jezelf in de kraag en zet die, waarschijnlijk moeilijke stap, en ga voor hulp. Zo kun je werken aan opruiming en kun je nieuwe stappen zetten.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG