Je Ex Een Brief Schrijven – Wat Bereik Je Ermee?

Je wilt je ex een brief schrijven maar je weet niet of het een goed idee is. In dit artikel gaan we je daarbij helpen.

Heb jij of je ex een einde gemaakt aan jullie relatie en merk je dat je er nog steeds niet overheen bent? Soms merk je pas hoeveel je echt om iemand geeft als je elkaar niet meer ziet. De kleine dingetjes waar je je aan ergerde, of de grote dingen die jullie relatie stuk maakten, maken plaats voor de echte gevoelens. Je ex niet meer zien plaatst je echte gevoelens onder een vergrootglas.

Maar wat kun je doen met je gevoelens voor je ex als je uit elkaar bent? Ga niet bij de pakken neerzitten, je kunt altijd iets doen. Zoals bijvoorbeeld een brief schrijven aan je ex.

Waarom je ex een brief schrijven

In de eerste plaats schrijf je een brief niet alleen voor je ex, maar zeker ook voor jezelf. Je kunt je gedachten, emoties, gevoelens beter verwerken als je een en ander op papier zet. Het kan je veel opluchting geven maar ook nieuwe inzichten. Bovendien is papier geduldig. Door het allemaal op te schrijven voorkom je dat je ex te vroeg gaat benaderen via sms, whatsapp, facebook, email of telefoon.

Jullie delen natuurlijk veel herinneringen. Je zou in je brief een aantal van die herinneringen kunnen ophalen. Doe dat vooral op een leuke en grappige manier. Humor gebruiken in je brief is heel belangrijk! Zorg er in ieder geval voor dat je niet wanhopig overkomt.

Ook is het belangrijk dat je precies de dingen opschrijft die je ex een goed gevoel bezorgen. Ga maar eens na: als je vriendin of vriend je een compliment geeft, begin je hem of haar direct al een stuk aardiger te vinden.

Vertel je ex ook hoe dankbaar je bent dat je hem of haar bent tegen gekomen en zoveel van je ex hebt geleerd. Ook dat gaat eraan bijdragen dat je ex een goed gevoel over zichzelf krijgt.

Ik twijfel er niet aan dat je zin hebt om je ex te schrijven waarom je hem of haar zo leuk vindt. Toch dien je hier voorzichtig mee te zijn. Je riskeert dat je gaat overdrijven of dat je ex merkt hoe graag je hem of haar terug wilt.

Kortom, je ex een brief schrijven geeft je de kans om te vertellen wat je voelt, wat je wilt in de toekomst. Je ex een goed beeld geven van hoe je in het leven staat, en nu anders tegen de dingen aankijkt is heel essentieel!

Je ex een brief schrijven kan dus heel effectief zijn

Je ex een brief schrijven geeft je de kans om te delen wat je voelt. Als jij weer graag terug wilt naar je ex is het schrijven van een brief de perfecte manier om je gevoelens te uiten maar je dient voorzichtig te zijn en ervoor te zorgen dat je niet wanhopig overkomt. Wees eerlijk naar je ex en verdraai de zaken niet in je brief.

Wil je dat ik je help met je brief? Dan kun je natuurlijk ook privécoaching via email aanvragen via deze link

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG