Je Ex Een Brief Schrijven – Wat Bereik Je Ermee?

Heb jij of je ex een einde gemaakt aan jullie relatie en merk je dat je er nog steeds niet overheen bent? Soms merk je pas hoeveel je echt om iemand geeft als je elkaar niet meer ziet. De kleine dingetjes waar je je aan ergerde, of de grote dingen die jullie relatie stuk maakten, maken plaats voor de echte gevoelens. Je ex niet meer zien plaatst je echte gevoelens onder een vergrootglas.

Maar wat kun je doen met je gevoelens voor je ex als je uit elkaar bent? Ga niet bij de pakken neerzitten, je kunt altijd iets doen. Heb je al overwogen je ex een brief te schrijven?

Je ex een brief schrijven

Als je in de put zit en een moeilijke tijd doormaakt kan het opschrijven van je gedachten en je gevoelens helpen en zelfs opluchting geven. Verlang je terug naar je ex nu je niet meer bij elkaar bent? Jullie delen natuurlijk veel herinneringen en wellicht denk je terug naar de echte reden waarom je hem of haar zo leuk vond. Je ex een brief schrijven geeft je de kans om te vertellen wat je voelt, wat je wilt en waar je op hoopt. Je ex een brief schrijven geeft hem of haar natuurlijk ook de kans om rustig te lezen wat jij voelt. Een brief geeft je de mogelijkheid om in je eigen tijd en op het juiste moment te reageren.

Je ex een brief schrijven, wat bereik je ermee?

Je ex een brief schrijven geeft je de kans om te delen wat je voelt. Als jij weer graag terug wilt naar je ex is het schrijven van een brief de perfecte manier om je gevoelens te uiten. Wees eerlijk en geef duidelijk aan wat jij graag wilt. Schroom niet om eerlijk te zijn en geef jezelf de kans om je wensen duidelijk te maken. Dan bestaat die kans om terug te gaan naar je ex pas echt en kun je met een schone lei beginnen.

Je Ex Een Brief Schrijven - Wat Bereik Je Ermee? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties