Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Jaloers Maken – 3 Manieren Om Je Ex Jaloers Te Maken

De meesten denken om hun ex terug te krijgen is het simpel: ik maak men ex jaloers en dan komt mijn ex wel terug naar me. Geloof het of niet maar in één enkel geval zal dit helpen en in het andere geval zal dit slecht uitdraaien. Je ex jaloers maken is eigenlijk het gemeenste en het vuilste wat je kan doen maar als je het slim aanpakt kan dit wel werken! Je moet een paar tips volgen en wil je goed resultaat boeken dan mag je een paar dingen absoluut niet doen.

Je ex jaloers maken voor een ander

Stel dat jij en je ex ergens komen waar jullie vrienden zijn. Je ex is er ook en nu denk je dat het tijd wordt om je ex eens grandioos jaloers te maken. Wat je zou kunnen doen is iemand meebrengen van een ander geslacht. Je ex moet dan denken dat jullie iets aan het krijgen zijn maar in werkelijkheid zijn jullie gewoon goede vrienden.

Als je ex dan iets met je inzit gaat je ex proberen om jouw aandacht te lokken. Je ex wil je niet uit het oog verliezen want je ex is jaloers op je. Jij loopt te pronken met een ander, althans dat denkt je ex. Wat je hierbij niet mag doen is die ander zoenen op de mond anders is het helemaal oorlog.

Je ex jaloers maken met je gsm

Wat vaak gebeurt als koppels uit elkaar zijn dat is dat ze gaan zoeken naar een ander. Mocht je in de buurt zijn van je ex dan kun je je ex heel simpel jaloers maken door net te doen of je aan het sms’en bent met iemand anders. Je steekt de gsm terug en even later doe je net of de gsm gaat. Als je dan “het bericht” aan het lezen bent moet je glimlachen en snel doen of je terug smst.

100% gaat je ex in het oog houden en als je ex er iets van zegt naar wie je aan het sms’en was, doe je net of je neus bloeit. Een jaloerse ex zou dan de gsm pakken en naar verzonden berichten gaan maar er is niets, dus je ex geeft nog veel om je.

Je ex jaloers maken door te zeggen dat je een etentje hebt

Nog een andere manier die bestaat om je ex zo jaloers te maken dat je ex bijna barst uit het lichaam dat is door te zeggen dat je een etentje hebt geplant voor een vriend/vriendin. Je moet dan wel overtuigend overkomen en het zou best kunnen dat als je thuis bent dat je ineens je ex bij je in de buurt ziet. Jaloerse exen zijn tot alles in staat en als je merkt dat je ex in de buurt is moet je jouw ex binnenlaten. Je kunt dan naderhand zeggen dat je van plan was om een etentje voor je ex te geven. Je zei vriend/ vriendin dus je bedoelde je ex.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG