Je Ex Jaloers Maken – 3 Manieren Om Je Ex Jaloers Te Maken

De meesten denken om hun ex terug te krijgen is het simpel: ik maak men ex jaloers en dan komt mijn ex wel terug naar me. Geloof het of niet maar in één enkel geval zal dit helpen en in het andere geval zal dit slecht uitdraaien. Je ex jaloers maken is eigenlijk het gemeenste en het vuilste wat je kan doen maar als je het slim aanpakt kan dit wel werken! Je moet een paar tips volgen en wil je goed resultaat boeken dan mag je een paar dingen absoluut niet doen.

Je ex jaloers maken voor een ander

Stel dat jij en je ex ergens komen waar jullie vrienden zijn. Je ex is er ook en nu denk je dat het tijd wordt om je ex eens grandioos jaloers te maken. Wat je zou kunnen doen is iemand meebrengen van een ander geslacht. Je ex moet dan denken dat jullie iets aan het krijgen zijn maar in werkelijkheid zijn jullie gewoon goede vrienden.

Als je ex dan iets met je inzit gaat je ex proberen om jouw aandacht te lokken. Je ex wil je niet uit het oog verliezen want je ex is jaloers op je. Jij loopt te pronken met een ander, althans dat denkt je ex. Wat je hierbij niet mag doen is die ander zoenen op de mond anders is het helemaal oorlog.

Je ex jaloers maken met je gsm

Wat vaak gebeurt als koppels uit elkaar zijn dat is dat ze gaan zoeken naar een ander. Mocht je in de buurt zijn van je ex dan kun je je ex heel simpel jaloers maken door net te doen of je aan het sms’en bent met iemand anders. Je steekt de gsm terug en even later doe je net of de gsm gaat. Als je dan “het bericht” aan het lezen bent moet je glimlachen en snel doen of je terug smst.

100% gaat je ex in het oog houden en als je ex er iets van zegt naar wie je aan het sms’en was, doe je net of je neus bloeit. Een jaloerse ex zou dan de gsm pakken en naar verzonden berichten gaan maar er is niets, dus je ex geeft nog veel om je.

Je ex jaloers maken door te zeggen dat je een etentje hebt

Nog een andere manier die bestaat om je ex zo jaloers te maken dat je ex bijna barst uit het lichaam dat is door te zeggen dat je een etentje hebt geplant voor een vriend/vriendin. Je moet dan wel overtuigend overkomen en het zou best kunnen dat als je thuis bent dat je ineens je ex bij je in de buurt ziet. Jaloerse exen zijn tot alles in staat en als je merkt dat je ex in de buurt is moet je jouw ex binnenlaten. Je kunt dan naderhand zeggen dat je van plan was om een etentje voor je ex te geven. Je zei vriend/ vriendin dus je bedoelde je ex.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG