2

Je Ex Op Facebook? Laat Je Niet Gek Maken! Hier De Beste Tips

Niet elke relatie verloopt zonder problemen. Er is zelfs geen relatie waarin alles perfect is, dus ook bij jou is dit geen probleem. Toch zag jouw ex geen andere uitweg meer en heeft de relatie verbroken waardoor jij nu met liefdesverdriet zit.

De klap was voor jou hard en je wilt de hele dag huilen. Dit is niet erg. Je kunt je best een paar dagen ziek melden van jouw verplichtingen, maar blijf niet te lang hangen in het verdriet. Iedereen zal begrijpen dat jij pijn hebt omdat de relatie nu voorbij is, maar je alleen maar rot voelen is ook niet de bedoeling.

Je ex op Facebook?

De social media is steeds populairder aan het worden en bijna iedereen heeft tegenwoordig Facebook. Maar als je relatie net verbroken is, is dat niet erg makkelijk. Jij ziet je ex namelijk steeds op Facebook waardoor je ook steeds aan je ex zal denken. Een probleem waar je liever niet mee te maken hebt.

Je hebt waarschijnlijk de neiging om steeds te gaan praten tegen je ex via Facebook. Doe dit niet! Als het nog te vroeg is, is de kans groot dat dit gesprek zal eindigen in een ruzie of zal het jouw ex irriteren. Het is beter om je ex nu nog even met rust te laten en te wachten tot jij over je verdriet heen bent.

Misschien zie je dat jouw ex dingen op Facebook plaatst. Als dit vrolijke dingen zijn zul jij je nog slechter voelen omdat dit niet de indruk geeft dat je ex jou ook mist.

Je vergeet daarbij dat de meeste mensen alleen de leuke dingen op Facebook zetten.

Mensen zetten bijna nooit op Facebook dat ze liefdesverdriet hebben en dat zij hun ex terug willen. Alleen het leuke wordt geplaatst, het minder leuke wordt achterwege gehouden. Het is echt niet zo dat je ex zo vrolijk is zonder jou. Je ex vindt het waarschijnlijk ook niet leuk dat je ex jou nu kwijt is.

Als je de status van je ex niet meer wilt zien kun je dit ook tijdelijk uitschakelen op Facebook. Je kunt je ex dan wel als vriend houden, maar krijgt dan niet meer te zien wat je ex allemaal op Facebook zet. Op deze manier zul je ook minder aan je ex denken en hoef je de leuke berichten van je ex niet meer te lezen.

Je ex als vriend verwijderen is geen goed idee, omdat je ex dan het gevoel krijgt dat je niets meer van diegene wilt. Jij wil je ex het liefst terug, dus dan moet je niet de indruk geven dat je niks meer met je ex te maken wil hebben.

Voor nog veel meer tips over je ex op Facebook of allerlei andere social media kun je ook het geweldige boek of coachingprogramma van Michelle vd Berghe bestellen in het liefdesverdrietacademie.

Zij heeft al meer dan duizend koppels geholpen en kan ook jou helpen om je ex weer terug te krijgen met haar geweldige adviezen!

Klik hier om een reactie achter te laten 2 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG