Je Ex Terug Door Geen Contact Te Hebben? Waarheid Of Onzin?

Wanneer je net een relatie aangaat met je grote liefde voelt het alsof jullie voor altijd bij elkaar zullen blijven. Helaas is dit vaak niet het geval. Of de breuk onverwachts kwam of niet, het doet erg veel pijn.

Je wilt je het liefst onder je dekens verstoppen en daar nooit meer onder vandaan komen. Het horen van liefdesliedjes en het zien van liefdesfilms doet jou pijn. Ooit was jij ook zo gelukkig met je grote liefde. Wat is er mis gegaan?

Heb jij verkeerd gehandeld waardoor jullie uit elkaar zijn gegaan? Hoe moet je nu verder? Zijn vragen die nu door jouw hoofd heen gaan.

Probeer de schuld niet volledig bij jezelf te leggen. Een relatie is een kwestie van geven en nemen.

Bij jullie was die balans verstoord waardoor het niet meer lekker liep. Accepteer de situatie zoals die nu is, want op dit moment kan je er even niks aan doen. In de tussentijd moet jij ervoor zorgen dat je je zo goed mogelijk voelt in deze nare omstandigheden.

Kijk een paar leuke series onder het genot van een lekker bak ijs. Bel vrienden of familie op die langs kunnen komen om jou te steunen. Geef je telefoon aan hen, zodat je niet in de verleiding komt om contact op te nemen met je ex. Het is namelijk beter om op dit moment te doen alsof je ex even helemaal niet bestaat. Je duwt je ex alleen maar verder weg als je allemaal berichtjes stuurt en voicemailberichten inspreekt.

Jij hebt nu controle!

Neemt je ex contact met je op? Zeg dan dat je de relatiebreuk accepteert, maar dat je wel even tijd nodig hebt voor jezelf om over jouw verdriet heen te komen. Laat je ex weten dat je weer contact opneemt wanneer jij daar klaar voor bent. Dit zorgt ervoor dat je ex de kans krijgt om jou te missen. Je ex heeft niet langer de controle, jij hebt nu de controle.

In de tussentijd hoef je niet heel verdrietig te zijn. Je neemt de tijd om aan jezelf te werken, waardoor jij nog sterker, zelfverzekerder en onafhankelijker wordt. Na een tijdje kun je contact opnemen met je ex en kunnen jullie jullie vlam weer aanwakkeren.

Een aanhankelijke ex vindt niemand aantrekkelijk. Daarom was je ex positief verrast dat jij zo goed doorging met je leven. Je ex had de tijd om te denken aan jullie leuke herinneringen. Je ex kon jou niet meer bereiken wanneer je ex even wilde praten. Hierdoor ging jouw ex zich alleen maar meer realiseren wat voor een fout hij of zij had gemaakt bij het verbreken van jullie relatie.

Een boek over het terugwinnen van je ex!

Wil je meer tips over het terugwinnen van je ex? En de verschillende methodes daarvan? Lees dan het boek van Michelle vd Berghe. De methodes die hierin worden beschreven zijn zeer doeltreffend. Veel mensen zijn jou voorgegaan en hebben met succes hun ex weer teruggewonnen!

Je Ex Terug Door Geen Contact Te Hebben? Waarheid Of Onzin? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties