Je Ex Terug Door Seks Te Hebben? Verstandig Of Niet?

Er bestaan veel soorten manieren waardoor je gemakkelijk je ex terug kan krijgen. Je kan bijvoorbeeld je ex uitnodigen in één of ander leuk restaurantje waar jullie al eens eerder een romantische avond hebben beleefd. Je kan ook kiezen om samen met je ex een onvergetelijke dag te beleven. Je kunt uit 100 dingen kiezen waardoor je snel je ex terug voor jezelf kan winnen. Maar wist je ook dat je door seks ook je ex kan terugwinnen? Het klinkt misschien heel gek maar dat is niet! In feite tijdens de seks zijn jullie zo dicht en intiem tegen elkaar dat de gevoelens heel snel terug kunnen opwakkeren, vooral door stomende seks.

Je ex terug door seks te hebben – de waarheid

Geloof het of niet maar door intiem met elkaar bezig te zijn, is de kans groter dat jullie terug smoorverliefd op elkaar worden. Je kunt dit het beste aanpakken om met je ex terug het bed in te duiken door eerst een romantische avond te hebben, het liefste bij je ex of bij jou thuis. Ga niet meteen op seks af met je ex want dan bestaat de kans dat je jouw ex nooit meer terug ziet.

Je ex terug door seks kan je het beste uithalen als jullie allebei een heerlijke, romantische avond hebben beleefd. Wees niet bang want als het goed is kennen Julie elkaars lichaam en weet je als geen ander wat je ex graag heeft.

Het allerbeste wat je kan doen zonder fouten te maken is na een gezellige avond je ex goed tegen je vastpakken. Je kijkt je ex in de ogen en je probeert je ex te verleiden door bijvoorbeeld met je ogen te knipperen. Je ex begrijpt de signalen en als je ex het goed vindt, krijg je toestemming voor meer. Mocht het zo zij, dat je ex wegtrekt, ga dan niet verder proberen want dat is een teken dat je ex het helemaal niet ziet zitten. Meestal herken je de signalen wel op voorhand bijvoorbeeld als je ex een beetje afstandelijk doet van je. Als je tijdens het gesprek of het eten merkt dat het goed zit, kan je verder gaan na het eten.

Conclusie

Je ex terugwinnen door met hem of haar seks te hebben kan een handige manier zijn. Ga alleen verder als je ex het uiteraard ook ziet zitten! Ga zeker je lichaam niet zomaar “te huur” aanbieden want dan bestaat het gevaar dat je ex alleen nog maar bij jou wilt zijn voor de seks.

Je Ex Terug Door Seks Te Hebben? Verstandig Of Niet? by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties