Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Je ex terug krijgen? Michelle vd Berghe helpt je hiermee!

Relaties blijven niet voor eeuwig en soms gaan mensen uit elkaar. Dit is in jouw geval ook gebeurd, maar nu heb je spijt. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw partner het niet meer wilde. Hoe dan ook is het een vervelende situatie waar je zo snel mogelijk uit wilt. Je wilt niet wennen aan het idee dat je nooit meer samen kan zijn met iemand die jij ziet als de ware liefde. Je voelt je alleen terwijl er mensen om je heen zijn en het enige dat je wilt is je ex weer kunnen knuffelen. Met een aantal goede tips moet dat ook zeker lukken!

Je ex terug krijgen met Michelle vd Berghe

Je ex terug krijgen wil je natuurlijk niet zomaar en blijkbaar was jij het niet eens met de breuk. Toch is jouw ex blijkbaar niet zeker over de situatie, maar wees niet meteen getreurd. Het kan zo zijn dat jouw ex jou net zo mist als jij je ex ook mist, waardoor het echt niet onmogelijk is om je ex weer terug te krijgen. Het is echter ook niet de bedoeling dat je denkt dat het gemakkelijk is om je ex weer terug te krijgen, want ook dit is niet waar. Wees wel zelfverzekerd!

Je moet zeker niet overhaast te werk gaan en je ex de tijd geven. Daarmee wordt bedoeld dat je je ex de tijd geeft om na te denken en dat je niet meteen contact zoekt als de relatie net een dag voorbij is. Dit is vervelend voor jullie allebei en het zal voor niets anders dan ruzie zorgen.

Een ander belangrijk punt is dat je moet toegeven dat ook jij fout zat. Natuurlijk heeft ook jouw ex fouten gemaakt, maar je moet niet alle schuld op je ex afschuiven. Dit is echt een afknapper en het zorgt ervoor dat het niet meer goed kan komen tussen jullie. Het is belangrijk dat jij je ex ook echt vergeeft voor de foute, vervelende dingen. Als je dit niet kan, blijf je hier alsnog mee zitten. Als jullie dan alweer bij elkaar zouden komen, zit je nog steeds met dezelfde problemen en daardoor zal de relatie niet lang standhouden.

Ten slotte kun je weer contact zoeken met je ex als je een tijdje niets van je hebt laten horen, maar doe dit wel voorzichtig. Zeg niet meteen dat je je ex weer terug wilt en bel ook niet meteen tien keer per dag. Je wilt je ex namelijk niet afschrikken, dus je moet wel voorzichtig te werk gaan. Iets afspreken als vrienden is een goede optie. Geen bijbedoelingen, die kunnen natuurlijk altijd later nog komen. Na een aantal afspraken kan de vlam tussen jullie weer aanwakkeren en dit is het moment dat je actie kunt ondernemen door te zeggen wat je nog voelt voor je ex.

Terug bij je ex dankzij Michelle vd Berghe

Er zijn honderden tips waarmee je je ex kunt terug krijgen, en deze zijn te vinden in het gratis rapport van Michelle vd Berghe. Je leert hierin van alles over liefde, liefdesverdriet en vooral hoe je je ex weer voor jou kunt winnen!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties