Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Terugkrijgen? Ontdek Hier 3 Slimme Manieren!

Als een relatie beëindigd is, kun je 2 dingen doen: je vergeet je ex en je zoekt iemand anders waarmee je een relatie uitbouwt, of je hebt spijt en je probeert op alle mogelijke manieren je ex terug te krijgen. Als je probeert om jezelf met je ex te verzoenen, kan het gebeuren dat je tegen een aantal dingen aanloopt.

Bijvoorbeeld: misschien wil jouw ex helemaal niets meer met je te maken hebben. Het gebeurt, maar gelukkig duurt het niet langer dan 3 weken bij de meeste gevallen. Ook je ex heeft gevoelens en een hart en als je ex verzoeningsgezind is, krijg je misschien binnen de kortste keren een sms of je zin hebt om eens af te spreken om te praten.

Je ex terugkrijgen na een stille periode

Iedereen weet dat je na de breuk best een paar weken niets meer van elkaar laat horen. Zo heb je de tijd om alles eens te laten bezinken en om zelf rust te vinden. Misschien heb je zoveel ruzie gemaakt maar houd je best nog veel van je ex dat je toch nood hebt aan ontspanning.

Blijf vooral niet thuis zitten want je ex zal hierdoor niet sneller terugkomen.

Ga uit met je vrienden en geniet heel even dat je nog vrijgezel bent. Je zal zien dat het leven hierdoor een stuk gemakkelijk wordt. Je kunt je ex terugkrijgen als je heel voorzichtig bent om iets te laten horen dat je nog leeft. Vraag je ex hoe het ermee gaat maar blijf discreet.

Begin niet van in het begin af aan al met vele vragen en een heel verhaal. Je zal zien dat je er niets mee opschiet en waarschijnlijk maak je onbedoeld de schade nog groter.

Je ex terugkrijgen ook al duurt het even op antwoord

Je moet altijd even in de schoenen staan van je ex en waarschijnlijk ken jij je ex veel beter dan wie dan ook. Stel je voor dat je iets van je liet horen en dat je niet onmiddellijk antwoord kreeg.

Het zou aan verschillende factoren kunnen liggen zoals: je ex werkt en ze heeft geen tijd, je ex heeft het bericht nog niet gezien of in het ergste geval: je ex wil je nog niet spreken. In geval van dat laatste moet je nog even geduld hebben.

In het geval dat je ex even geen tijd heeft, komt achteraf wel goed als je ex wel tijd heeft. Als je ex tijd heeft, zal je vast en zeker wel een sms krijgen.

Jouw ex terugkrijgen via het internet

Tegenwoordig maakt iedereen gebruik van het internet en ook om je ex terug te krijgen, kun je hiermee een voordeel spelen. Het is gemakkelijk om even snel een bericht te sturen via de social media bijvoorbeeld facebook. Tegenwoordig kun je ook zien of iemand het bericht al gelezen heeft, zelfs al heeft deze persoon je nog niets laten weten.

Het zou kunnen betekenen dat je nog even geduld moet hebben. Oefen ook dat geduld uit en later komt alles wel goed. Het is niet de bedoeling dat je jouw ex gaat stalken op het net, maar het kan wel een hulpmiddel zijn om je ex sneller terug te krijgen.

Als je van plan bent om berichten te sturen, houd deze dan kort. Als er al enige tijd berichtenwissel ontstaan is, kun je natuurlijk de berichten langer maken. Wat je ook doet op het internet, ga niet schelden wat jouw ex kan alles online zetten wat je zegt.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG