Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Je ex terugkrijgen

Je ex terugkrijgen. Waar begin je?

De breuk van een relatie doet hoe dan ook pijn. Het ene moment ben je dolgelukkig met elkaar, het andere moment is dat ineens allemaal voorbij. Je voelt je niet alleen verdrietig, maar ook raar. Ineens moet je dingen alleen gaan doen die je eerst altijd samen met je partner deed.

Het is in de ochtend eenzaam ontbijten en in de avond alleen thuiskomen. Je wordt hier nog verdrietiger van en waarschijnlijk begrijpt bijna iedereen wel hoe je je voelt. Het overkomt namelijk veel mensen en het is iets waar je je absoluut niet voor hoeft te schamen. Toch moet je jezelf weer bij elkaar rapen en ervoor zorgen dat je je leven weer op een rijtje krijgt. Dit kun je doen door je ex terug te winnen! Maar pak het dan wel tactisch aan. Als het je lukt kun je binnenkort alweer ’s ochtends samen ontbijten en in de avond heerlijk met elkaar op de bank een filmpje kijken.

Je ex terugkrijgen. Wil je het echt?

Ten eerste is het natuurlijk heel belangrijk dat jij zeker weet dat je je ex terug wil. Zijn het niet maar gevoelens van het eenzaam zijn, maar gaat het je wel echt om je ex? Zou niet iemand anders die plaats in kunnen nemen?

Er is een aantal tekenen die erop wijzen dat jij je ex echt terug wilt. Ten eerste voel je je enorm verdrietig en ook wel een beetje boos. Je denkt “hoe kon mijn ex me dit nou aandoen?”.

Laat deze gevoelens snel los, want je schiet er niets mee op. Ook denk je steeds terug aan jullie leuke dates en alles wat jullie samen deden. Daardoor word je nog verdrietiger.

Maar hoe moet je nou precies je ex terugkrijgen?

Het is noodzakelijk dat je je ex opnieuw gaat verleiden. Dit klinkt misschien vreemd, maar de vorige keer is het je blijkbaar ook gelukt. Doe dit niet meteen als het net een paar dagen uit is, maar na een paar weken. Geef je ex wel de tijd om tot rust te komen, want ook je ex is er waarschijnlijk kapot van en heeft tijd nodig om na te denken.

Verder moet je niet te wanhopig overkomen. Totaal niet aantrekkelijk en je ex zal snel afgeknapt zijn op je, en dat is niet wat je wil. Wees gewoon jezelf. Doe je niet anders voor, want je ex zal dit meteen doorhebben.

Je hoeft dus ook geen overdreven versiertrucs te gebruiken, want dit gaat niet werken. Waarschijnlijk zal je ex alleen maar denken dat je raar doet, en ook dat wil je niet!
Het is heel belangrijk dat je alles niet te gehaast wil doen. Je doet dit niet binnen een dag of een paar dagen. Als jij je ex echt zo graag terug wil, geef het dan de tijd en je zal zien dat dit ook werkt.

Je ex terugwinnen doe je met Michelle vd Berghe

Om je ex terug te winnen, kan het zijn dat je nog een paar goede tips nodig hebt. Je kunt hiervoor onze special lezen door hier te klikken

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties