• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Ex Terugwinnen Doe Je Zo – Laat Niet Zien Dat Je Hopeloos Bent

Bijna iedereen kent liefdesverdriet. Maar wat nou als je er zeker van bent dat je de ware bent tegen gekomen en de relatie verbroken is? Er zijn veel tips om je ex terug te krijgen. Mijn boek om je ex terug te winnen kan je hier ook zeker mee helpen. Hierin worden tips gegeven en dingen genoemd die je wel en niet moet doen.

Je ex terugwinnen doe je zo:

1. Geef je ex de ruimte om na te denken over wat er gebeurd is. Bel je ex dus niet meteen een dag nadat het uit is gegaan.

2. Spreek na een tijdje weer iets af, desnoods met vrienden erbij zodat er geen gespannen sfeer hangt. Begin niet meteen over de breuk in jullie relatie maar hou het onderwerp luchtig en blijf vrolijk.

3. Pak je leven weer op en laat zien dat je gelukkig bent. Je ex zit ook niet te wachten op iemand die alleen maar verdrietig is. Wie weet ziet je ex wel weer iets in jou nu hij of zij je vrolijk ziet.

Een grote fout die heel wat mensen met liefdesverdriet maken is dat ze enorm zielig of hopeloos gaan doen voor hun ex. Ze gaan de hele smeken en zeggen dat ze niet zonder hem/haar verder kunnen leven. Weet gewoon dat wij “mensen” ons van nature aangetrokken voelen tot de positieve dingen des leven.

Wanneer jij er dus zielig en hopeloos gaat bijlopen, straal je dan enigszins wat positivisme uit? Absoluut niet. Het mag je dan ook niet verwonderen dat je ex je niet meer ziet zitten.

De sleutel tot succes is dat jij je ex laat inzien dat je terug op het goede spoor zit & dat je jouw leven terug een positieve wending hebt gegeven. Wanneer jij laat zien dat je zowel fysiek & mentaal op en top bent, wedden dat je ex tot inkeer komt?

Ga uit, have fun, amuseer je met anderen maar laat toch nog steeds subtiel merken dat je ex voor jou het belangrijkste is. Maar laat niet merken dat je zonder je ex helemaal niet verder kunt. Dat trekt totaal niet aan.

Deze en nog veel meer tips worden gegeven in mijn boek en coachingprogramma. Door de jaren heen heb ik met mijn adviezen al meer dan honderden, tot zelfs duizenden koppels succesvol geholpen om hun liefdesleven terug positief op te pakken. Ik raad je zeker aan om even in onze liefdesverdrietacademie van mij rond te snuffelen aangezien je daar ongetwijfeld de sleutel tot je ex gaat terugvinden.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG