JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Bijna iedereen kent liefdesverdriet. Maar wat nou als je er zeker van bent dat je de ware bent tegen gekomen en de relatie verbroken is? Er zijn veel tips om je ex terug te krijgen. Mijn boek om je ex terug te winnen kan je hier ook zeker mee helpen. Hierin worden tips gegeven en dingen genoemd die je wel en niet moet doen.

Je ex terugwinnen doe je zo:

1. Geef je ex de ruimte om na te denken over wat er gebeurd is. Bel je ex dus niet meteen een dag nadat het uit is gegaan.

2. Spreek na een tijdje weer iets af, desnoods met vrienden erbij zodat er geen gespannen sfeer hangt. Begin niet meteen over de breuk in jullie relatie maar hou het onderwerp luchtig en blijf vrolijk.

3. Pak je leven weer op en laat zien dat je gelukkig bent. Je ex zit ook niet te wachten op iemand die alleen maar verdrietig is. Wie weet ziet je ex wel weer iets in jou nu hij of zij je vrolijk ziet.

Een grote fout die heel wat mensen met liefdesverdriet maken is dat ze enorm zielig of hopeloos gaan doen voor hun ex. Ze gaan de hele smeken en zeggen dat ze niet zonder hem/haar verder kunnen leven. Weet gewoon dat wij “mensen” ons van nature aangetrokken voelen tot de positieve dingen des leven.

Wanneer jij er dus zielig en hopeloos gaat bijlopen, straal je dan enigszins wat positivisme uit? Absoluut niet. Het mag je dan ook niet verwonderen dat je ex je niet meer ziet zitten.

De sleutel tot succes is dat jij je ex laat inzien dat je terug op het goede spoor zit & dat je jouw leven terug een positieve wending hebt gegeven. Wanneer jij laat zien dat je zowel fysiek & mentaal op en top bent, wedden dat je ex tot inkeer komt?

Ga uit, have fun, amuseer je met anderen maar laat toch nog steeds subtiel merken dat je ex voor jou het belangrijkste is. Maar laat niet merken dat je zonder je ex helemaal niet verder kunt. Dat trekt totaal niet aan.

Deze en nog veel meer tips worden gegeven in mijn boek en coachingprogramma. Door de jaren heen heb ik met mijn adviezen al meer dan honderden, tot zelfs duizenden koppels succesvol geholpen om hun liefdesleven terug positief op te pakken. Ik raad je zeker aan om even in onze liefdesverdrietacademie van mij rond te snuffelen aangezien je daar ongetwijfeld de sleutel tot je ex gaat terugvinden.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl