2

Je Ex Terugwinnen Door Te Daten Met Iemand Anders!

Je Ex Terugwinnen Door Te Daten Met Iemand Anders Regelmatig daten met andere mensen is eigenlijk iets dat je nodig hebt om jezelf te realiseren dat jouw wereld niet eindigt bij een relatiebreuk. En ook om je zelfvertrouwen te verbeteren en het neemt bovendien je gedachten weg van je problemen. Het toont ook aan je ex, dat je zelfverzekerd, en zeker niet wanhopig bent. En bovendien dat je doorgaat met jouw leven. Dit werkt echt krachtig! Ik heb vele koppels gezien die na deze stap, reeds binnen enkele dagen terug samen waren.

Doorgaan met je leven

Het kan zijn dat je er bang voor bent, dat je ex het te weten komt dat jij aan het daten bent met iemand anders. Maar dit is eigenlijk nog niet zo een slechte zaak!

Want meestal, als mensen beginnen te daten, duidt dat op het feit dat zij kunnen doorgaan met hun leven.

Nu mag je voor jezelf dan wel weten, dat je eigenlijk helemaal niet bezig bent met het doorgaan. Maar je ex zit in de donkere zijde, en bekijkt dit helemaal anders! Want wanneer jij de eerste stap in die richting zet, toon je jouw ex dat je niet wanhopig of in paniek bent. Maar zo toon je jouw kracht en zelfverzekerdheid.

Zelfvertrouwen

Door te daten met andere mensen voel je jezelf sterker in de schoenen staan. Al wetende dat iemand anders je aantrekkelijk vindt geeft je een ongelooflijk goed gevoel. En het is ook beter voor jezelf, dat je in de “pauze” periode een beetje plezier kan maken.

Ongeacht of jij iemand vraagt om samen uit te gaan of iemand anders het aan jouw vraagt. Het feit is wel dat je een date te pakken hebt. En dat er ook na de breuk van je ex nog een leven mogelijk is! Ook al word deze date verder niets, je doet het toch maar.

Wat als jouw ex met iemand anders uitgaat?

koppel op date

Je komt er achter dat jouw ex uitgaat met iemand anders. Dan kan het zijn dat je hiervan erg van streek raakt en dat je gaat denken dat na deze pauze maand die jehebt ingelast, er geen plaats meer gaat zijn voor jou. Of dat tegen die tijd jouw plek dus ingenomen zal zijn door iemand anders. Het kan je dus doen panikeren en je goede voornemen om geen contact te zoeken met ex ondermijnen.

Neem simpelweg geen contact met jouw ex, Je hebt hieromtrent een akkoord met je zelf afgesloten!

Hou je daar dus ook aan!

Wanneer je hem/haar hierover zou opbellen, dan is het enige effect hiervan dat je laat zien hoe hopeloos je bent en geloof vooral niet dat dit je ook maar 1 stap dichter bij je ex zal brengen.

Integendeel…Je zou moet kijken naar het positieve effect van het feit dat je ex afspraakjes maakt met andere mensen.

  • Net zoals jij je niet comfortabel zou voelen wanneer je iemand nieuw leert kennen, is dit voor jou ex namelijk net hetzelfde.
  • Een nieuwe persoon heeft helemaal geen verleden met je ex zoals jij dat dus wel hebt, En dat is dus ook meteen een belangrijk voordeel voor jou !
  • Het gebeurt zelden dat je levenslang bevriend blijft met de eerste persoon die je na een stukgelopen relatie tegenkomt ! Studies hebben aangetoond dat 90% van deze nieuwe vriendschappen geen lang leven beschoren zijn !

Dus wanneer jij je rustig kan houden terwijl zij beiden aan het daten zijn, dan kan je jezelf in een heerlijke positie plaatsen om later terug tot een verzoening te kunnen komen. Wanneer je echter aan de andere kant, helemaal uit je dak gaat en een hele hoop verkeerde dingen gaat uithalen omdat je in paniek bent, dan ga je nog veel verder van huis zijn als dat je al was! Dus doe dit nu even niet!

Hoe verder je zit in je rustperiode (de periode dus dat je geen contact zoekt met je ex), hoe meer je ex geneigd gaat zijn om terug beginnen denken aan de goede oude herinneringen die hij/zij bij jouw had! Dit onderboord de kwaliteiten van alle nieuwe mensen met wie je ex zal daten.

Dus in plaats van je zorgen te maken omdat je ex met iemand anders gaat daten, zou je eerder blij moeten zijn. Want dat betekend dat hij/zij wellicht snel zal inzien dat die andere vissen in de zee niet te vergelijken zijn met het geen hij/zij bij jou had.

spotify

Beluister mij op Spotify!

Regelmatig publiceer ik podcasts op Spotify en Youtube!


Vind mij op zoekwoord Liefdesverdriet.nl of klik op de knop hiernaast/hieronder


(in 3 weken al meer dan 1000x beluisterd)

Klik hier om een reactie achter te laten 2 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG