• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je ex terugwinnen met een stap voor stap systeem

Je ex terugwinnen volgens een stap voor stap systeem

Het terugwinnen van je ex volgens een stap voor stap systeem is essentieel om de magere kansen die je nog hebt, niet te verknallen. In dit artikel ga ik je daarvoor 2 belangrijke tips geven. Belangrijke informatie dus, daarom adviseer ik je goed te blijven lezen tot het eind.


Je mist je ex natuurlijk ontzettend. Bij terugwinnen van een ex partner gaat het eigenlijk om 2 zaken:
• Een behoorlijke dosis zelfvertrouwen
• Een behoorlijke dosis optimisme

Deze twee dingen zijn ontzettend belangrijk om de juiste attitude aan te nemen op het moment dat je weer met je ex in contact wilt komen.
Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien ben je al op internet aan het zoeken geweest, maar een stap voor stap systeem heb je wellicht nog niet kunnen vinden. Dan hoop ik in ieder geval je te kunnen geven wat je zoekt.

Zorg dat je altijd met veel tact en psychologie te werk gaat. Vooral als je ex toch onzeker blijkt over zijn of haar beslissing. Je hebt dan misschien de neiging om meteen in zijn of haar armen te springen zodra je merkt dat je ex weer bij je terug wilt. De meeste mensen doen dat namelijk, et dat is juist níet wat je moet doen. Je moet altijd systematisch te werk gaan en nooit geen overhaaste dingen doen.

De meeste mensen houden het zo rond de 10e dag na de breuk niet meer vol en zijn geneigd dan de telefoon te pakken of naar het huis van hun ex partner te gaan. Maar als je ex je weigert om te zien, dan maak je de situatie alleen nog maar erger. Niet alleen voor de mogelijkheden die er nog waren, maar vooral voor jezelf. Je vervalt dan gemakkelijk in een negatieve spiraal. De vraag is dus nu: wat kun je dan wél doen?

Wat Doe Je Als Eerste Stap?

Allereerst, verwacht helemaal NIETS van je ex. Als je uit een langdurige relatie komt, dan is er een band tussen jullie ontstaan, een band van vertrouwen. Doordat er geen gevoelens meer zijn, is die band van vertrouwen er ook niet meer.

Als je denkt dat je door het veroorzaken van problemen of zielig gedrag de aandacht van je ex kunt terugwinnen, dan zit je niet alleen je tijd te verdoen maar breng je de kansen die je nog hebt behoorlijk in gevaar. Ook als je je ex gaat chanteren, zal je ex je alleen nog maar zien als een depressief persoon, en depressieve mensen zijn natuurlijk nooit aantrekkelijk. Het beste wat je kunt doen is nu goed voor jezelf te zorgen zodat je ook weer snel positiviteit kunt overbrengen naar je omgeving, en dus ook naar je ex.

Bega niet de fout alle schuld bij je ex neer te leggen of dagen lang lopen malen omdat je geen antwoord hebt op je vragen. Het is ook heel goed mogelijk dat je ex je geen antwoord kan geven. Dat kan verschillende redenen hebben. Vaak is het zo dat een ex partner de ander niet wil kwetsen, of er te veel verwarring ontstaan waar tijd voor nodig is om te begrijpen wat is gebeurd.

Het heeft ook geen zin om jezelf de schuld van alles te geven en dat ook tegen je ex te zeggen. Je ex begrijpt heel goed dat jullie beiden schuldig zijn aan wat er is gebeurd. Neem het lot in handen, en zie het als een wijze les. Je weet immers ook dat jullie op deze basis niet meer verder konden, en dat er dus degelijk iets moet veranderen. Maar ga niet meteen aan de slag met je veroveringspogingen, want jullie hebben beiden tijd nodig om alles op een rijtje te zetten.

Je ex heeft het uitgemaakt omdat hij of zij ervan overtuigd is dat jij hem of haar niet gelukkig kan maken, of niet in staat bent veranderingen aan te brengen in dat wat jullie relatie stoorde. Aan jou dus nu de beurt om te bewijzen wie je werkelijk bent en dat je wel degelijk in staat bent een gezonde relatie met je ex op te bouwen. Doe dat dan ook stap voor stap. Je zult nooit geloofwaardig overkomen als je tegen je ex van de een op de andere dag beweert dat het nu opeens ‘wel’ gaat lukken.

Ga dus alles eerst op een rijtje zetten, en pak steeds één ding tegelijk aan alvorens je begint aan krachtige verleidingstechnieken. Wil je meer weten over deze verleidingstechnieken en het hart van je ex stap voor stap terugwinnen, schrijf je dan in voor de gratis videoserie die bewezen technieken laat zien hoe je je ex kunt terugwinnen. Schrijf je hiervoor in op deze pagina!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG