Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Je ex terugwinnen? Ontdek hier de do’s and dont’s!

Heb je liefdesverdriet? Dacht je de ware gevonden te hebben, maar is het nu toch uit? Dan wil je natuurlijk het allerliefst zo snel mogelijk je ex terugwinnen. Dat is echter lang niet altijd even gemakkelijk. Doordat je verliefd en verdrietig tegelijkertijd bent, kom je soms in een wirwar een emoties terecht. Hierdoor is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste keuzes te maken. Veel mensen pakken het dan terugwinnen van hun ex dan ook niet helemaal goed aan. Om je te helpen, geven we in dit artikel enkele belangrijke tips voor diegenen die er alles aan willen doen om hun ex terug te krijgen.

Je ex terugwinnen: wat je niet moet doen

Wanneer je relatie over is en je jouw ex graag terug wil, kun je soms hele domme dingen doen. Het is dan ook belangrijk om eerst goed te kijken welke dingen je niet moet doen om je ex terug te winnen. Allereerst willen we je als tip meegeven om vooral niet teveel te pushen. De meeste mensen die hun ex terug willen hebben de neiging om hun ex te overladen met berichtjes, mailtjes en andere manieren van contact. Zo willen ze ervoor zorgen dat hun ex ze niet vergeet. Dit werkt in vrijwel alle gevallen echter averechts. De verkering is niet voor niets over gegaan en je kunt je ex dan ook het beste even alleen laten. Ga je ook vooral niet uitsloven wanneer je relatie over is. Je ex is niet verliefd geworden op de versie van jou die zich uitslooft, maar op hoe je echt bent. Uitsloven hoeft dus helemaal niet en kan er vaak voor zorgen dat je ex zich juist gaat ergeren.

Je ex terugwinnen: wat kun je doen?

Er zijn natuurlijk behoorlijk veel dingen die je wel kunt doen om je ex terug te winnen. Maak allereerst eens een lijstje met eigenschappen van jezelf die je ex zo leuk vond. Als je vervolgens deze eigenschappen probeert te benadrukken, bestaat de kans dat je ex weer gaat beseffen hoe leuk hij of zij jou wel niet vond. Zorg vooral dat je goed luistert naar je ex. Je ex terugwinnen is eigenlijk alleen mogelijk wanneer je goed weet waarom het uit is gegaan en dat kom je alleen te weten door goed naar je ex te luisteren. Laat hem of haar ook met rust wanneer daarom gevraagd wordt. Probeer een speciale gelegenheid aan te grijpen om even contact op te nemen. Dat kan bijvoorbeeld met een verjaardag of met een andere bijzondere dag.

Er zijn natuurlijk nog veel meer tips voor het terugwinnen van je ex. Wanneer je op zoek bent naar nog meer tips, kun je gratis de videoserie bekijken boordevol tips. Ook kun je een gratis rapport downloaden waarin we allerlei tips verwerkt hebben. Klik op de link hieronder voor meer informatie!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties