Ex terugwinnen mogelijk? Doe de 19 sec. test hier >>>Klik Hier

Je ex vriendin terug krijgen? Ontdek hier hoe!

Het terug krijgen van je ex vriendin zal niet gemakkelijk zijn. Het is ten eerste al erg belangrijk dat je weet waarom de relatie voorbij is. Als je geen idee hebt, kun je het ook niet gaan verbeteren en zal het dus nooit lukken. Denk er goed over na voor je stappen gaat ondernemen. Toch kan het zijn dat je niet meteen hierover na wilt denken, omdat je nog teveel verdriet hebt. Je kan niet zonder haar en dat wil je ook helemaal niet. Moet je er genoegen mee nemen dat het voorbij is? Of ga je er helemaal voor en ga je haar terug winnen?

Je ex vriendin terug krijgen begint bij de vraag: waarom is het over?

Zoals eerder gezegd, is het noodzakelijk om te weten waarom het voorbij ging. Misschien kan je dit niet in een keer bedenken. Het kan zo zijn dat je midden op de dag ineens denkt aan bepaalde ruzies die jullie hadden bijvoorbeeld. Zo kan je opschrijven waar dit over ging zodat je uiteindelijk duidelijk op papier hebt staan wat er beter moet en wat er goed was in jullie relatie. Een breuk betekent niet dat er alleen maar slechte dingen waren. Blijkbaar liep het op dat moment niet goed genoeg, maar dat kan altijd veranderen.ex vriendin terug krijgen De meeste vrouwen houden van romantiek en willen verwend worden.

Er is geen enkele vrouw die het leuk vindt om behandeld te worden als een normale vriendin, in plaats van zijn geliefde. Het is dus echt de bedoeling dat je haar laat voelen dat ze speciaal is voor jou, en dat kan je op meerdere manieren doen. Ten eerste kun je dit tegen haar zeggen, maar doe dit nog niet te snel. Eerst is het belangrijk om even afstand te houden.

Je zal zelf merken wanneer het tijd is om weer contact met haar op te nemen. Zo kun je zeggen dat je haar erg hebt gemist, zonder dat je hierbij wanhopig overkomt. Iedereen vindt het fijn om gemist te worden, dus het zal zeker geen afknapper zijn als je dit tegen haar zegt. Ten tweede kun je kiezen voor een leuke date of een lief cadeau.

Je kan ook kiezen voor een cadeau dat haar doet denken aan jullie tijd samen, want dit zal alleen maar positief uitpakken. Als uitje kun je haar mee uit eten nemen naar een chique restaurant. Behandel haar als een ware koningin en zorg dat er niets tekort komt. Ten slotte is het de bedoeling om haar weer opnieuw voor jou te winnen en dat doe je door haar weer te verleiden. Je hoeft niet overdreven te doen. Leuke herinneringen ophalen die jullie samen hebben kan zelfs al genoeg zijn om te zorgen voor een fijne sfeer tussen jullie twee.

Nog meer tips hoe je je ex vriendin terug kan krijgen?

Misschien is je relatie al langer uit dan twee jaar? Dan zou je ook nog dit artikel kunnen lezen:

Mijn ex vriendin terugwinnen na 2 jaar geen contact

Ook staan er nog andere bewezen strategieën beschreven op de website als je al wel contact hebt met je ex.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties