Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Je ex vriendin terugwinnen? Ontdek hier 2 gouden tips!

Het verliezen van je geliefde doet erg veel pijn. Je was erg trots op je vriendin en je kon altijd met haar praten. Ze gaf je advies en hield van je als geen ander dat kon. Voor je gevoel zal je nooit meer iemand vinden die zo leuk is als zij. Een mooie, lieve en grappige vrouw die jou bijzonder laat voelen. Hoe moet het verder?

Zal je voor altijd verdrietig en ongelukkig blijven? Kom je ooit over jouw liefdesverdriet heen? Het antwoord is ja. Er is een manier waarbij je een grote kans hebt dat je je ex weer terugwint. Door deze methode te volgen zal je je binnen een korte periode weer een stuk beter voelen.

Deel je verdriet met anderen

Voor mannen kan het lastig zijn om emoties te tonen. Het kan moeilijk zijn om je kwetsbaar op te stellen, maar in dit soort gevallen kun je dat beter wel doen. Vrouwelijke vrienden zullen je in dit geval wat beter troosten. Zij zullen met je praten over je gevoelens en een knuffel geven wanneer je dat nodig hebt. Het gezelschap van mannelijke vrienden zou bij liefdesverdriet ook kunnen helpen.

Zij zullen je proberen af te leiden en niet aan je ex te laten denken. Ga met ze naar de kroeg en speel een potje darts. Een spelletje zal je gedachten van je ex laten afdwalen. Al is het maar voor een paar seconden, het is fijn om even geen verdriet te voelen.

Je ex vriendin terug? Blijf trouw aan haar

Wees je echter wel bewust van de gevaren in een kroeg. Vooral met alcohol in het spel kun je al snel verleid worden door andere vrouwen. Hier moet je mee oppassen. Een beetje flirten kan geen kwaad, maar ga niet de grens over. Je wilt je ex terug, dus blijf trouw aan haar.

Door het bed te delen met andere vrouwen zal je je wellicht even beter voelen, maar dit is maar voor even. Daarna zal je je schuldig voelen en zal de kans dat je je ex terugkrijgt kleiner zijn. Bespreek dit van tevoren met je vrienden. Het zou namelijk zo kunnen zijn dat zij jou juist opjutten om vrouwen te versieren. Door van tevoren af te spreken dat het een mannenavond wordt, zal dit worden voorkomen.

Geven je vrienden jou niet de steun die jij nodig hebt? Kijk dan eens rond op internet. Op internet zijn er genoeg forums te vinden met mensen die jou kunnen helpen met het verwerken van je verdriet. Op liefdesverdrietforums zijn er tal van mensen die hetzelfde meemaken als jij. Zij kunnen zich goed inleven en jou in deze nare tijd steunen.

Meer tips om jouw ex vriendin terug te winnen!

Om meer te lezen over hoe jij je ex vriendin terug kan winnen kun je het gratis rapport aan vragen en de 7-delige videoserie onder dit artikel bekijken. Door de aanwijzingen die daarin staan op te volgen, maak je een erg grote kans om jouw ex vriendin weer terug te winnen!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties