• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je relatie redden? Lees meer over hoe je je geliefde weer voor je wint!

Je relatie redden doe je zo

Je relatie redden doe je niet in een paar dagen. Stel jezelf eerste de vraag: wat voor soort problemen spelen er in mijn relatie? Waar doe ik goed aan als er ook kinderen in het spel zijn? Dit is een deel van de vragen die iemand zich kan stellen, die voelt dat zijn of haar relatie onder druk staat.

Denk eerst goed na over de vraag of je huwelijk of relatie het waard is om voor te vechten. Als je bepaald hebt dat je relatie redden je uitgangspunt is, dan kun je stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat je relatie verbetert. In dit artikel vind je informatie over hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Je relatie redden: de beste doe-het-zelf tips

De verwachtingen die men van een relatie heeft zijn over het algemeen hoog: je wilt van de ander liefde, aandacht en zorg ontvangen en tegelijkertijd uitgedaagd en geїnspireerd worden. In het begin van de relatie lijkt alles ideaal. Beide personen doen hun best voor elkaar en je ziet ook alleen maar de positieve kanten van je nieuwe geliefde.

Na verloop van tijd ontstaat er vaak sleur tussen geliefden of word je in beslag genomen door zorg voor je kinderen of je ouders of door een drukke baan. Ook problemen rondom werk, gezondheid of geld drukken bij veel mensen negatief op de relatie. Verder kunnen seksuele problemen een rol spelen, of je vindt elkaar gewoon niet meer aantrekkelijk om te zien.
Hier vind je voorbeelden van tips waarmee je zelf al een heel eind komt als je je relatie een boost wilt geven:

Maak samen een lijst van de problemen en bespreek met elkaar hoe je deze problemen kunt oplossen:

– Sta serieus open voor suggesties van de ander en geef elkaar niet de schuld van dingen

– Besteed tijd aan samen iets leuks gaan doen

– Praat meer met elkaar over wat je bezighoudt

Op internet zijn heel veel relatietips te vinden. Als je het wat serieuzer wilt aanpakken, of als de problemen te groot zijn, dan kun je op zoek gaan naar de diensten van psychologen of naar producten die informatie geven over je relatie redden.

Heel effectief: doe de relatiebreuk kansentest

Een succesvolle manier om je relatie te verbeteren is relatietherapie. Met behulp van een aantal gesprekken word je nader tot elkaar gebracht. Ingesleten gedragingen worden onder de loep genomen en de positieve karaktertrekken van beide personen worden eruit gelicht.

Na de therapeutische sessies heb je inzicht gekregen in de verlangens en gevoelens die schuilen achter de ruzies, irritaties en verwijten die langzaamaan in de relatie geslopen zijn.
Vind je deze stap tot therapie toch nog te groot, dan kun je ook veel aan zelfhulp doen, door bijvoorbeeld een boek aan te schaffen over het aanpakken van huwelijks- en relatieproblemen.

Hierin vind je tips en vragenlijsten en krijg je ondersteuning in de vorm van een methode of stappenplan om te werken aan gedragsverandering. Veranderingen in het gedrag bij beide partijen geeft weer meer ruimte voor liefde en genegenheid. En dat is waar je naar op zoek bent!

>> Verstandig is om eerst te bepalen hoeveel kans je maakt om je relatie te redden. Daarvoor klik je hier

Uiteraard kunnen niet alle relaties gered worden. Met de relatiebreuk kansentest weet je of jouw relatie nog te redden valt.
Je ontvangt tevens een gratis rapport waarin we je uitleggen wat je moet doen om van je relatie een succes te maken.

Zo zullen we je vertellen dat grote problemen zoals een verslaving, mishandeling, zware psychische klachten of langdurig vreemdgaan niet eenvoudig zijn op te lossen. Iemand die één van deze problemen heeft, zal in ieder geval zelf in therapie moeten gaan om te zorgen voor een stabielere basis voor de relatie.

Je relatie redden vraagt dus veel tijd, energie en inzet. Maar met behulp van de juiste informatie zal een groot deel van de mensen zeker resultaat bereiken!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG