JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Een lange relatie kan het zijn dat je denkt dat er meer zekerheid is om voor altijd bij elkaar te blijven. Hoe langer je bij elkaar bent, hoe groter de kans misschien is dat dit ook echt zo is. Toch kan het ook zo zijn dat een relatie na een aantal jaar verbroken wordt. Dit kan een relatie zijn van een jaar, vijf jaar of zelfs tien jaar. Bij jou is de relatie na tien jaar voorbij. Iets wat je misschien totaal niet aan zag komen. De zekerheid dat je voor altijd bij elkaar blijft, is er eigenlijk nooit.

Relatie verbroken na 10 jaar

Dat jullie zo lang bij elkaar geweest zijn, zal er alleen maar voor zorgen dat het verdriet erger is zodra de relatie voorbij is. Je bent nu zo gewend aan een leven met jouw partner, dat het leven zonder jouw partner maar vreemd is. Ineens ben je weer alleen en moet je jezelf vrijgezel noemen. Jij kan niet wennen aan het feit dat je weer vrijgezel bent na alle gelukkige jaren met jouw ex partner. De eerste tip is dan ook om te accepteren dat het voorbij is. Blijf niet hangen in het verleden. Het is nu tijd om er iets aan te doen!

Je ex terugwinnen

Jouw ex is eerder verliefd op jou geworden. Dit betekent dus dat jouw ex jou aantrekkelijk en leuk vindt. Denk dus niet dat je geen enkele kans meer maakt om je ex terug te winnen. Misschien heb je nu het gevoel dat jouw ex jou totaal niet leuk meer vindt, maar de gevoelens gaan niet van de een op de andere dag weg.

Het is belangrijk om te weten waarom de relatie voorbij is. Misschien raakten jullie in de dagelijkse sleur of waren er problemen die steeds weer terug kwamen. Schrijf eens op wat de problemen waren en wat volgens jou hiervoor oplossingen kunnen zijn. Op deze manier kun je op een andere manier gaan denken over jouw relatie. Verwijt je ex niet van alles. Ook jij bent waarschijnlijk schuldig aan de breuk.

Praat eens met je ex, maar begin niet meteen over de verbroken relatie na tien jaar. De kans is dan namelijk groot dat dit zal eindigen in een discussie of zelfs ruzie. Bovendien lijkt het er dan te veel op dat je je ex terug wil, en dit kan wanhopig overkomen. Zorg voor een vriendschappelijk en leuk gesprek. Wie weet begint jouw ex zelf wel over de breuk en kun jij zeggen hoe je erover denkt. Begin niet met verwijten of met ruzie. Op deze manier al jij je ex niet terugwinnen!

Waarschijnlijk kan je nog wel wat hulp gebruiken om je ex terug te krijgen. Hiervoor kun je het coaching programma van Marjolein (haar auteursnaam is Michelle vd Berghe) bestellen in de liefdesverdrietacademie. Zij heeft al meer dan duizend mensen geholpen die net als jij, hun ex terug wilden winnen. Bestel dit programma of neem een kijkje in de shop . Je vindt daar ook mogelijkheden voor een persoonlijke afspraak!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl