• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je Relatie Verbroken Na 10 Jaar? Win Hier Je Ex Terug!

Een lange relatie kan het zijn dat je denkt dat er meer zekerheid is om voor altijd bij elkaar te blijven. Hoe langer je bij elkaar bent, hoe groter de kans misschien is dat dit ook echt zo is. Toch kan het ook zo zijn dat een relatie na een aantal jaar verbroken wordt. Dit kan een relatie zijn van een jaar, vijf jaar of zelfs tien jaar. Bij jou is de relatie na tien jaar voorbij. Iets wat je misschien totaal niet aan zag komen. De zekerheid dat je voor altijd bij elkaar blijft, is er eigenlijk nooit.

Relatie verbroken na 10 jaar

Dat jullie zo lang bij elkaar geweest zijn, zal er alleen maar voor zorgen dat het verdriet erger is zodra de relatie voorbij is. Je bent nu zo gewend aan een leven met jouw partner, dat het leven zonder jouw partner maar vreemd is. Ineens ben je weer alleen en moet je jezelf vrijgezel noemen. Jij kan niet wennen aan het feit dat je weer vrijgezel bent na alle gelukkige jaren met jouw ex partner. De eerste tip is dan ook om te accepteren dat het voorbij is. Blijf niet hangen in het verleden. Het is nu tijd om er iets aan te doen!

Je ex terugwinnen

Jouw ex is eerder verliefd op jou geworden. Dit betekent dus dat jouw ex jou aantrekkelijk en leuk vindt. Denk dus niet dat je geen enkele kans meer maakt om je ex terug te winnen. Misschien heb je nu het gevoel dat jouw ex jou totaal niet leuk meer vindt, maar de gevoelens gaan niet van de een op de andere dag weg.

Het is belangrijk om te weten waarom de relatie voorbij is. Misschien raakten jullie in de dagelijkse sleur of waren er problemen die steeds weer terug kwamen. Schrijf eens op wat de problemen waren en wat volgens jou hiervoor oplossingen kunnen zijn. Op deze manier kun je op een andere manier gaan denken over jouw relatie. Verwijt je ex niet van alles. Ook jij bent waarschijnlijk schuldig aan de breuk.

Praat eens met je ex, maar begin niet meteen over de verbroken relatie na tien jaar. De kans is dan namelijk groot dat dit zal eindigen in een discussie of zelfs ruzie. Bovendien lijkt het er dan te veel op dat je je ex terug wil, en dit kan wanhopig overkomen. Zorg voor een vriendschappelijk en leuk gesprek. Wie weet begint jouw ex zelf wel over de breuk en kun jij zeggen hoe je erover denkt. Begin niet met verwijten of met ruzie. Op deze manier al jij je ex niet terugwinnen!

Waarschijnlijk kan je nog wel wat hulp gebruiken om je ex terug te krijgen. Hiervoor kun je het coaching programma van Michelle vd Berghe bestellen in de liefdesverdrietacademie. Zij heeft al meer dan duizend mensen geholpen die net als jij, hun ex terug wilden winnen. Bestel dit programma of neem een kijkje in de shop . Je vindt daar ook mogelijkheden voor een persoonlijke afspraak!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG