Komt mijn ex nog terug en hoe kan ik dit merken?

Vandaag beantwoorden we de vraag in hoe groot de kans is of je ex partner terug komt. Welke signalen bepalen nu of een ex partner langzaam aan stappen aan het ondernemen is om terug te komen. Het is in het begin nogal lastig om te zien of die stappen eerder voortkomen uit een gevoel van beleefdheid, vriendschap, nostalgie of het verlangen weer een koppel te vormen.

Je ex weet waarschijnlijk niet waarom hij of zij terugkomt.

Je ex weet niet goed of jij de persoon bent die zijn of haar hart sneller liet kloppen of dat je de persoon was die hem of haar juist pijn bezorgde, en met wie het onmogelijk is om iets op te bouwen. Je ex is ook behoorlijk in de war door alle commotie rondom de breuk.

De toenaderingspogingen van je ex kunnen diverse redenen hebben: het verlangen om de vriendschapsband te behouden, om zichzelf ervan te verzekeren dat het goed met je gaat, maar ook kan het zijn dat je ex nog de stille hoop koestert dat je weer de oude wordt, de persoon waar hij of zij verliefd op werd.

De persoon die bepaalt of je ex partner terugkomt ben jezelf!

Eigenlijk is dit ook wel heel logisch. Onafhankelijk van wat zijn of haar geheime verlangens zijn. Als je ex pogingen onderneemt om weer terug te komen is dat omdat jij schijnbaar de juiste dingen doet. Je gedrag is namelijk hetgeen bepalend zal zijn of je ex zich überhaupt nog voor je zal interesseren.

Ook is de vraag of je ex terugkomt afhankelijk van de vraag in hoeverre je het geduld kunt opbrengen om hem of haar de vrijheid te geven die hij of zij zo nodig heeft. Afstand nemen van je ex zal je ook in staat stellen om alles nog eens goed op een rijtje te kunnen zetten. Als je meer inzicht krijgt en begrip voor de situatie waarin je ex nu verkeert zal ook je zelfvertrouwen toenemen.

Verras je ex met onverwacht gedrag

Je hebt moeite om rationeel te reageren op de situatie et vooral om je ex te begrijpen, dat is nu dus precies waarom je ex op de vlucht is geslagen. Je ex is van mening dat je niet in staat bent om hem of haar te begrijpen en dat is dus precies wat je moet zien te vermijden. Zorg er dan ook voor dat je juist het tegenovergestelde gedrag vertoont dat je ex van je verwacht

Door geduldig te zijn en tijd te nemen zal de twijfel toeslaan en zal je ex sneller terugkomen

Als je het geduld kunt opbrengen om je ex de rust te geven die hij of zij zo nodig heeft, zal je ex veel eerder komen tot de gedachte of hij of zij wel de juiste beslissing heeft genomen om weg te gaan. Je ex kan nooit onzeker worden over zijn of haar beslissing als je continu contact met hem of haar zoekt.  Ja, ook als je ex een ander heeft zul je je zeker niet door je angstgevoelens moeten laten leiden om naar die ander toe te stappen met het verhaal dat die relatie toch geen kans van slagen heeft. Je veroorzaakt dan meer schade dan je lief is en zul je overkomen als een hopeloos slachtoffertje. Dit soort situaties dien je echt te vermijden want je zult zeer onaantrekkelijk zijn in de ogen van je ex.

In mijn ebook “Win Hem Terug” en “Win Haar Terug” lees je nog meer goede adviezen. Hierin staat ook een structureel plan beschreven die je kunt volgen om het hart van je ex terug te winnen zodat je je kansen vergroot dat hij of zij terugkomt.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG