Liefdesverdriet Op Het Werk? Doe Alsnog Je Best!

Liefdesverdriet op het werk

Je kan verdrietig worden van allerlei soorten dingen. Je hersenen voelen hetzelfde bij liefdesverdriet en als iemand overleden is. Dit klinkt misschien vreemd, maar in beide gevallen verlies je iemand en is diegene niet meer in jouw leven. Zo raar is het dus helemaal niet! Liefdesverdriet is maar lastig te verwerken en kan je flink van streek maken. Helaas moet je doorgaan met jouw verplichtingen zoals jouw werk. Je kan je niet ziek melden omdat je verdrietig bent. De enige optie is om wel te gaan werken.

Bekijk ook de video liefdesverdriet op het werk hier: 

Misschien kan je je niet zo goed concentreren op jouw werk als voorheen. Je moet steeds maar weer denken aan het verlies van jouw partner. Het werk helpt je echter wel om jezelf af te leiden. Je denkt automatisch al minder aan je ex als je aan het werk bent. Werken is dus een betere optie dan thuis zitten, waar je steeds weer herinnert wordt aan jouw ex.

Je mag je collega’s best vertellen dat je niet lekker in je vel zit door de breuk. Hiervoor hoef je je niet te schamen, want bijna iedereen heeft dit wel eens meegemaakt. Bovendien zal je je na een paar week ook alweer beter voelen, en zal het ook beter gaan op jouw werk. Vraag begrip van jouw collega’s dat het nu allemaal niet zo loopt zoals het zou moeten. Hoogstwaarschijnlijk begrijpen ze dit en vallen ze je niet lastig met bergen werk. Ze kunnen jou ook afleiden van jouw verdriet.

De beste tip is dus om vooral niet thuis te blijven van je werk. Ook al staat jouw wereld even op zijn kop, de rest van de wereld draait wel gewoon door. Door te gaan werken blijf je ook in het goede ritme en verspil je geen tijd aan het verdriet.

Je kan uiteraard ook je ex terugwinnen als je er zeker van bent dat je je ex echt terug wilt. Het is echter wel verstandig om je de eerste tijd volledig te concentreren op het werk en allerlei andere dingen. Een periode van rust zal voor jullie beide beter zijn dan contact hebben. Maar wat doe je na een maand geen contact te hebben gehad? Wat voor stappen moet je dan ondernemen? Moet je tegen je ex zeggen dat je je ex terug wil, of hou je dit eerst nog voor jezelf? Er zijn zoveel vragen die je jezelf stelt als het gaat om jouw ex en het terugwinnen van je ex. Ik heb voor jou de oplossing!

Op alle vragen die je maar kunt bedenken zul je antwoord krijgen als je het boek van een geweldige relatiecoach gaat bestellen. Michelle vd Berghe weet alles over hoe je je ex het beste kunt terugwinnen. Haar tips hebben ervoor gezorgd dat enorm veel mensen weer samen zijn bij hun ex. Dit kan ook jou overkomen, dus grijp deze kans met beide handen aan! Je kan dit boek bestellen op haar website in de liefdesverdrietacademie. Bestel hem vandaag nog!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG