Mijn Ex Heeft Een Nieuwe Vriendin – Wat Nu?

Jullie relatie leek wel voorbestemd om altijd te blijven duren. Toch kwam er een haar in de boter en gingen jullie uiteen. Groot was je verbazing toen je zag hoe snel je ex een nieuwe partner aan de haak sloeg. Hierdoor spookt constant de volgende gedachte door je hoofd: Mijn ex heeft een nieuwe vriendin, wat kan ik doen om hem terug te winnen? Deze nuttige tips kunnen je alvast helpen.

Mijn ex heeft een nieuwe vriendin: wat nu gedaan?

Jullie hadden mekaar zodanig lief dat de vonken er van af vlogen. Toen er een eind aan het sprookje kwam, werd je overvallen door een grote leegte. Je mist je ex nog steeds en tegelijk zit je te piekeren over wat er allemaal is verkeerd gelopen.

Mijn ex heeft een nieuwe vriendin: wat nu? Deze vraag doet je ‘s nachts wakker liggen en bezorgt je gevoelens van wanhoop en overrompeling. Als hij zo snel een nieuwe liefde heeft ontmoet, was jullie liefde dan misschien niet zo groot? Je vraagt je af of je ex jullie relatie wel serieus heeft genomen en er even diep in heeft geloofd als jij.

Enkele nuttige tips

Daarom is het goed om even een analyse te maken van jullie relatiebreuk. Hoe is jullie relatie in de tijd geëvolueerd, en zijn er bepaalde dingen veranderd net voordat jullie uiteen gingen? Ga na of je ex wel vaak zijn liefde en affectie heeft getoond en hoe oprecht dat dat op jou overkwam.

Als je ex een nieuwe vriendin heeft, heeft het geen zin om sentimenteel te worden. Mogelijk heeft ook hij het moeilijk om jullie breuk te verwerken en heeft hij een makkelijke prooi gekozen om zijn gedachten wat af te leiden. Test hem daarom eens om te kijken of hij nog van je houdt. Stuur eens een sms of bel hem onverwacht op om te vragen hoe het gaat.

Kijk eerst of hij nog van je houdt. Als dat inderdaad zo is, zorg er dan voor dat er weer een spel van aantrekking tussen jullie ontstaat. Loop hem niet achterna, maar maak jezelf weer aantrekkelijk en interessant voor hem. Dan is de kans groot dat hij weer naar je toekomt en jullie een nieuwe start kunnen maken.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG