Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Mijn Ex Heeft Een Nieuwe Vriendin – Wat Nu?

Jullie relatie leek wel voorbestemd om altijd te blijven duren. Toch kwam er een haar in de boter en gingen jullie uiteen. Groot was je verbazing toen je zag hoe snel je ex een nieuwe partner aan de haak sloeg. Hierdoor spookt constant de volgende gedachte door je hoofd: Mijn ex heeft een nieuwe vriendin, wat kan ik doen om hem terug te winnen? Deze nuttige tips kunnen je alvast helpen.

Mijn ex heeft een nieuwe vriendin: wat nu gedaan?

Jullie hadden mekaar zodanig lief dat de vonken er van af vlogen. Toen er een eind aan het sprookje kwam, werd je overvallen door een grote leegte. Je mist je ex nog steeds en tegelijk zit je te piekeren over wat er allemaal is verkeerd gelopen.

Mijn ex heeft een nieuwe vriendin: wat nu? Deze vraag doet je ’s nachts wakker liggen en bezorgt je gevoelens van wanhoop en overrompeling. Als hij zo snel een nieuwe liefde heeft ontmoet, was jullie liefde dan misschien niet zo groot? Je vraagt je af of je ex jullie relatie wel serieus heeft genomen en er even diep in heeft geloofd als jij.

Enkele nuttige tips

Daarom is het goed om even een analyse te maken van jullie relatiebreuk. Hoe is jullie relatie in de tijd geëvolueerd, en zijn er bepaalde dingen veranderd net voordat jullie uiteen gingen? Ga na of je ex wel vaak zijn liefde en affectie heeft getoond en hoe oprecht dat dat op jou overkwam.

Als je ex een nieuwe vriendin heeft, heeft het geen zin om sentimenteel te worden. Mogelijk heeft ook hij het moeilijk om jullie breuk te verwerken en heeft hij een makkelijke prooi gekozen om zijn gedachten wat af te leiden. Test hem daarom eens om te kijken of hij nog van je houdt. Stuur eens een sms of bel hem onverwacht op om te vragen hoe het gaat.

Kijk eerst of hij nog van je houdt. Als dat inderdaad zo is, zorg er dan voor dat er weer een spel van aantrekking tussen jullie ontstaat. Loop hem niet achterna, maar maak jezelf weer aantrekkelijk en interessant voor hem. Dan is de kans groot dat hij weer naar je toekomt en jullie een nieuwe start kunnen maken.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG