Mijn Ex Heeft Mijn Auto

Dit artikel is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal van een klant van me. Als jij ook in de situatie zit dat je ex jouw auto nog heeft, lees het artikel dan aandachtig verder.

Mijn ex heeft mijn auto meegenomen nadat wij uit elkaar zijn gegaan. Het is vreselijk dat ik op deze manier geen kant op kan. Er zit niks anders op dan een auto te lenen van bekenden of met het openbaar vervoer te gaan.

Als het even kan wordt het toch maar de fiets. Alleen als het buiten de stad is gaat dat natuurlijk niet. Het is behoorlijk wennen om ineens geen auto meer te hebben. Hopelijk komen wij er samen uit.

Mijn ex heeft mijn auto, maar hoe maken we het goed

Het gaat echt niet alleen om de auto, maar ook om mijn ex zelf. We zijn dan wel sinds kort niet meer samen, maar nog steeds hebben we een zwak voor elkaar. Zoiets gaat niet opeens over. Om te beginnen is het tijd om te stoppen met al die verwijten over en weer. Ruzie maakt ruzie, dus daar heeft niemand wat aan.

Een goed gesprek

Samen zouden we eens om de tafel moeten gaan zitten. We hebben het namelijk ook een hele tijd leuk gehad samen. Laten we dat vooral niet vergeten. Mijn ex heeft mijn auto, maar ik zal vast niet de enige zijn die niet blij is. Mijn ex zal zeker een zegje willen doen. Ondanks dat het niet makkelijk zal zijn, zeker niet in het begin, zouden we toch goed naar elkaar moeten luisteren om er uit te komen. Zoiets gebeurt niet zomaar. Daar moet je moeite voor doen.

Als die gesprekken niet helpen ziet mijn ex de auto blijkbaar niet meer als mijn bezit. Ook als het praten beter gaat hoeft dat niet meteen te betekenen dat mijn auto terug is bij mij. Daarvoor zal het toch eerst weer goed moeten komen tussen ons. Anders zal er voor mijn ex weinig aanleiding zijn om de auto van de hand te doen. Daarvoor is dan echt een hele goede reden nodig, dus die kans is niet zo groot.

Laten we positief blijven en er van uit gaan dat het praten met elkaar goed verloopt. Mijn ex heeft mijn auto dan nog, maar een definitieve verzoening is in dat geval wel dichterbij. Het is de kunst om niet te hard van stapel te lopen en rustig aan te doen. Gewoon denken aan wat je ook alweer zo leuk vond voor elkaar. Voor ik het weet is mijn ex terug met nog een leuke auto erbij ook!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG