Mijn Ex Negeert Me! Wat Moet Ik Doen? Hier Dé Oplossing…

Er is niets zo vervelends als een ex die je de hele tijd negeert. Als je eens goedendag zegt, krijg je geen woord terug en voor de rest besta je niet meer voor je ex. Hoe ga je hiermee om? Ga je het nog erger maken door te schelden en te schreeuwen of ga je ook je ex negeren? Immers het spelletje meespelen kan resulteren tot je ex ermee ophoudt. Misschien nog beter: als je jouw ex ook negeert, bestaat de kans dat je ex spijt krijgt. Je kunt veel dingen doen maar de aanhouder wint, denk daar goed aan!

Mijn ex negeert me op social media

Iedereen maakt wel gebruik van social media en er niets simpeler ter wereld om te gebruiken wanneer je zelf wilt. Natuurlijk zitten er ook een paar valkuilen in verborgen zoals: stel dat je iets zegt tegen je ex en jouw ex negeert je volkomen. Het beste wat je kan doen is het allemaal even laten bekoelen want voor je het weet, ben je elkaar de huis aan het vol schelden en wees eerlijk, daaraan heeft niemand iets. Als je ex je negeert op Facebook, laat je ex dan even met rust.

Als het voorkomt dat je ex je nog na 3 weken negeert, is er misschien toch meer aan de hand. Misschien wordt het zelf even tijd dat je de touwtjes in handen neemt en je ex serieus laat weten dat je met dit kinderachtig gedoe niet mee overweg kunt. Misschien zal je ex schrikken en uiteindelijk toch naar je luisteren. Wat je ook doet, beheers jezelf want je weet maar nooit hoe je ex kan negeren. Waarschijnlijk ben je op de goede weg. Mijn ex negeert me en dat moet maar eens afgelopen zijn, jullie zijn 2 volwassen mensen.

Mijn ex negeert me als ik hem/haar zie

Negeert je ex je als je bij hem of haar in de buurt komt? Je ex doet alsof je lucht bent omdat je waarschijnlijk iets fout hebt gedaan waarop je ex nog altijd kwaad is. In dit geval moet het van 2 kanten komen. Jij dient je te excuseren en je ex moet zich ook verontschuldigen. Als jullie beiden even een gesprek hebben gehad met elkaar is al veel leed gezonken en kunnen jullie eindelijk nu terug als volwassen mensen overeenkomen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG