Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Mijn Ex Negeert Me! Wat Moet Ik Doen? Hier Dé Oplossing…

Er is niets zo vervelends als een ex die je de hele tijd negeert. Als je eens goedendag zegt, krijg je geen woord terug en voor de rest besta je niet meer voor je ex. Hoe ga je hiermee om? Ga je het nog erger maken door te schelden en te schreeuwen of ga je ook je ex negeren? Immers het spelletje meespelen kan resulteren tot je ex ermee ophoudt. Misschien nog beter: als je jouw ex ook negeert, bestaat de kans dat je ex spijt krijgt. Je kunt veel dingen doen maar de aanhouder wint, denk daar goed aan!

Mijn ex negeert me op social media

Iedereen maakt wel gebruik van social media en er niets simpeler ter wereld om te gebruiken wanneer je zelf wilt. Natuurlijk zitten er ook een paar valkuilen in verborgen zoals: stel dat je iets zegt tegen je ex en jouw ex negeert je volkomen. Het beste wat je kan doen is het allemaal even laten bekoelen want voor je het weet, ben je elkaar de huis aan het vol schelden en wees eerlijk, daaraan heeft niemand iets. Als je ex je negeert op Facebook, laat je ex dan even met rust.

Als het voorkomt dat je ex je nog na 3 weken negeert, is er misschien toch meer aan de hand. Misschien wordt het zelf even tijd dat je de touwtjes in handen neemt en je ex serieus laat weten dat je met dit kinderachtig gedoe niet mee overweg kunt. Misschien zal je ex schrikken en uiteindelijk toch naar je luisteren. Wat je ook doet, beheers jezelf want je weet maar nooit hoe je ex kan negeren. Waarschijnlijk ben je op de goede weg. Mijn ex negeert me en dat moet maar eens afgelopen zijn, jullie zijn 2 volwassen mensen.

Mijn ex negeert me als ik hem/haar zie

Negeert je ex je als je bij hem of haar in de buurt komt? Je ex doet alsof je lucht bent omdat je waarschijnlijk iets fout hebt gedaan waarop je ex nog altijd kwaad is. In dit geval moet het van 2 kanten komen. Jij dient je te excuseren en je ex moet zich ook verontschuldigen. Als jullie beiden even een gesprek hebben gehad met elkaar is al veel leed gezonken en kunnen jullie eindelijk nu terug als volwassen mensen overeenkomen.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG