Mijn Ex Speelt Met Mijn Gevoelens… Wat Moet Ik Doen?

Je hebt alles gegeven om je relatie intact te houden, maar uiteindelijk was het een maat voor niets. Als je nu terugdenkt aan alle moeite die je je getroost hebt, komt de relatiebreuk extra hard aan. Wat alles nog pijnlijker maakt, is dat je ex verschillende signalen uitstuurt en je hoofd in de war brengt. Als je zoiets hebt van: “Mijn ex speelt met mijn gevoelens”, lees dan vooral even verder.

Mijn ex speelt met mijn gevoelens: tips

Bij een stuklopende relatie is er bijna altijd een van de twee partners die meer last heeft van de breuk dan de ander. Er wordt wel eens gezegd dat er altijd een partner is die net iets meer van de ander houdt dan omgekeerd. Ben jij in die situatie dan zie je er meer van af en is de kans groot dat je na een tijd moet durven toegeven dat je ex met je gevoelens gespeeld heeft.

Want hoe meer je van je partner houdt, hoe dieper je emotioneel bent gegaan in je relatie. Het is waarschijnlijk dan ook pijnlijker voor jou om te beseffen dat alles nu over en out is. Bovendien hou je nog steeds van je ex en voel je je hopeloos eenzaam nu alles voorbij is.

Wat doe ik hiertegen?

Als je je sentimenteel gedraagt stel je je zwakker op tegenover je ex. Als je gevoelens nog zo intens zijn, zal je ex geen moment onbenut laten om dit bevestigd te zien. Want dit streelt het ego van je ex en dat is natuurlijk altijd aangenaam. Wie wil er immers niet hevig gemist worden door een ander?

Vaak spelen ex’en met elkaars gevoelens omdat ze diep van binnen nog steeds in de relatie geloven en mekaar uiteindelijk toch weer willen terug winnen. Panikeer dus niet als je sms’jes niet beantwoord worden, of als je ex zich vertoont met een ander. Want dit hoeft nog geen slecht teken te zijn.

Mijn ex speelt met mijn gevoelens: wat nu? Dit is dan een vraag waarop je moet antwoorden met kalmte en rust. Al te vaak kan de reden dieper liggen, namelijk kijken of je nog jaloers kan zijn en nog echt verliefd bent op je ex. Probeer dus wat afstand te houden en je niet gekwetst te voelen. Na verloop van tijd zal je stilte je weer aantrekkelijk maken voor je ex, waardoor de kans op een verzoening reëel is.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG