Ex terugwinnen mogelijk? Doe de 19 sec. test hier >>>Klik Hier

Mijn Ex Terug KrijgenIedereen kent het en heeft er waarschijnlijk al mee te maken gehad. Liefdesverdriet omwille van een stukgelopen relatie. Hartepijn en ontzettend veel tranen als je relatie stukloopt. Je denkt dat de wereld vergaat en voelt je zo hulpeloos en alleen. Je hart is gebroken en uit je lijf gerukt.

Veel mensen sukkelen nadien in een depressie of erger. Het is belangrijk om de eerste dagen na de breuk een opvangnet te hebben.

Een handvol beste vrienden en/of familie zijn cruciaal in de eerste periode na een pijnlijke breuk. Probeer er veel over te praten met je beste vriend of vriendin. Zo voel je je toch al iets minder eenzaam.

Probeer zeker niet de eerste dagen je ex te contacteren want er zouden verkeerde dingen kunnen worden gezegd. En zoals gezegd emotionele chantage helpt zeker niet op termijn.

Het beste plan is van je gedachten te ordenen en alles op een rijtje te zetten over jullie relatie. Hoe moeilijk dit ook is in de fase van heel veel verdriet.

De belangrijke vraag die je je dan moet stellen: “Is het de moeite waard om mijn ex terug te willen?”

En als het echte liefde was dan verdwijnt deze zeker niet.

Hoe krijg ik dan mijn ex terug?

Hoe krijg ik mijn ex terug is een vraag die iedereen zich stelt na een stukgelopen relatie. Hier is het belangrijk van vooral veel geduld te hebben. Niet beginnen te stalken of smssen na de stukgelopen relatie. Je ex gewoon proberen te negeren kan helpen wat natuurlijk niet gemakkelijk is in deze fase van liefdesverdriet.

Want de ander kan eigenlijk net zo gekwetst of boos zijn en uit zijn verdriet misschien door de relatie te verbreken. Dus hier geldt alleen een nodige tijd van elkander “rust” te gunnen en niet elkander op te zoeken in de fase van verdriet.

Lees ook het artikel : hoe krijg ik mijn ex terug – de 5 beïnvloedingstechnieken en onbewuste belemmeringsfactoren

Wanneer heeft het zin om mijn ex terug te krijgen?

Je ex terug nemen heeft enkel zin als je voelt dat hij of zij nog vaak terug denkt aan de tijden toen jullie nog samen waren. Hier is belangrijk om na te gaan als jullie over jullie relatie praten of er enige emotie is. Herinneringen kunnen de passie weer doen opflakkeren.

Onverschilligheid is hier de dooddoener. Indien je ex nogal onverschillig is bij het oprakelen van vroegere herinneringen kan dit een teken aan de wand zijn dat de relatie voor hem niet zo veel betekende als je zelf dacht.

Enig teken van emotie, zelfs goed of slecht is een teken dat er nog liefde is ergens diep vanbinnen. Belangrijk hier is het gegeven van onbereikbaarheid uit te spelen. Maak jezelf aantrekkelijk en moeilijk bereikbaar. Eigenlijk doe je best het omgekeerde van wat je denkt.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties