Mijn Ex Terug? Maak Deze Fouten Alvast Niet…

Het is voorbij. De relatie tussen jou en je ex is voorbij en je bent hier depressief van. Je wilt niks liever dan je ex terug krijgen. Maar hoe moet je dit nou aanpakken? Moet je hierin spontaan zijn of moet je echt werken volgens een plan? Ik zal je zeggen dat het een beetje van beide is. Je moet wel nadenken over wat je precies wilt gaan doen om je ex terug te krijgen, maar hoeft hierbij niet alles tot in de puntjes te regelen. Een gesprek moet niet gaan lijken op een presentatie die je uit je hoofd hebt geleerd. Dan komt het over alsof je maar wat opleest en lijkt het erop dat je het niet meent.

Mijn ex terug

Mijn ex terug krijgen is zeker niet makkelijk maar gelukkig kan ik je hierbij helpen. Mijn eerste tip is dan ook om geduld te hebben. Dat is moeilijk want je wilt het liefste meteen het probleem aanpakken. Toch zal jouw geduld beloond worden en zul je je ex met geduld sneller terugkrijgen dan dat je meteen actie gaat ondernemen.

Bedenk waarom de relatie is verbroken. Schuif niet alle schuld af op je ex want dit is bijna nooit het geval. Je moet ook jezelf de schuld geven van de breuk. Kijk jezelf eens recht aan in de spiegel en denk na over wat jij fout hebt gedaan in de relatie. Bovendien zul je alleen maar ruzie krijgen met je ex als je je ex de schuld gaat geven van alles. Praat ook niet negatief over je ex want de kans bestaat dat deze negatieve woorden bij je ex terecht zullen komen. Als je het over je ex hebt, praat dan positief en wees volwassen.

Ga je ex niet jaloers maken met een ander. Je ex zal misschien wel denken dat je over je ex heen bent. Mijn ex terug krijgen op deze manier is niet de goede manier. Bovendien gebruik je een ander om je ex terug te krijgen. Je ex en de ander zullen hierbij gekwetst worden en je krijgt hiermee alsnog je ex niet terug.

Als je meer hulp nodig hebt om je ex terug te krijgen kun je terecht bij relatiecoach Michelle vd Berghe. Zij helpt veel stellen om weer bij elkaar te komen door middel van haar geweldige boek waar allerlei tips in staan om je ex weer terug te krijgen!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG