Mijn man heeft mij bedrogen. Waarom, waarom, waarom?

Mijn man heeft mij bedrogen en als je diep in je hart kijkt weet je wel waarom. Zoek echter niet direct de schuld bij jezelf. Misschien dat door bepaalde omstandigheden het erop lijkt dat jij diegene bent die hem in de armen van een ander heeft gedreven, hij is vreemd gegaan, niet jij. Je bent verdrietig, boos en je voelt je echt bedonderd. Wat moet je nu? Hem de deur wijzen of het proberen te accepteren met het risico dat het nog een keer gebeurt?

Bedrogen door je man, maar is hij ook over de schreef gegaan?

Mannen kunnen heel goed diepe liefde voor een vrouw voelen en altijd naar haar terugkeren en desondanks toch de behoefte voelen om met een ander te vrijen. Noem het instinct, haantjesgedrag of onfatsoen als je wilt, maar het is psychologisch bewezen dat mannen anders met seks omgaan als vrouwen. Dit pleit hun echter niet vrij om maar te doen wat ze willen. Binnen onze maatschappij zijn er vastgestelde normen en grenzen. Binnen jouw relatie bepaal je zelf die grenzen.

Houdt je nog van je man?

Wanneer jullie allebei van elkaar houden is er bij overspel geen reden je man het gat van de deur te wijzen. Het verhaal wordt anders als het meer dan een slippertje was en je man er een tweede relatie op nahoudt. Het is in zo’n situatie niet onverstandig de koe bij de horens te vatten en eens rond te tafel te gaan zitten om te vragen wat hiervan nu eigenlijk de bedoeling is.

Zelfs als hij op dat moment kiest voor die ander hoeft er nog geen reden te zijn tot een definitieve breuk. Jouw liefde is er al jaren voor hem. En die nieuwe vlam? Plukt die ook zijn vuile was overal onder vandaan?

Toegegeven er is een verwijdering tussen jullie, er is iets loos in de relatie. Daar kan je wat aan doen. Lees mijn boek “Win hem terug” dat je aantreft in ons liefdesverdrietacademie.

Lees hoe je man in de armen van die ander is terechtgekomen. Sommige dingen zijn namelijk zo simpel en voorspelbaar. Echt, hoe je relatie ook verder verloopt, het zal je helpen met het verwerkingsproces en je houding ten opzichte van hem.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG