• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Mijn Relatie Is Verbroken En Nu Heb Ik Spijt!

Mijn relatie is verbroken en ik wil weten wat ik nu moet doen

Relatieproblemen komen erg vaak voor. Dit kan komen door andere meningen, ruzies of bijvoorbeeld vreemdgaan. Het is erg afhankelijk van de problemen die jullie hebben, of het dan nog goed zal komen.

De een vindt ruzies erger dan de ander. Helaas heb jij nu een verkeerde beslissing gemaakt. Je hebt de relatie verbroken maar hebt er nu spijt van. Je bent je ervan bewust dat het de foute keuze was en nu wil jij je ex weer terug.

Hoe pak je dit aan? Wat moet je wel, en wat moet je absoluut niet doen? Ik zal jou een aantal tips geven zodat jij je ex weer kunt terugwinnen!

Wat moet je niet doen als je relatie is verbroken?

Het eerste wat je absoluut niet moet doen is jezelf laten verdrinken in het verdriet en alleen maar zelfmedelijden hebben. Vergeet niet dat jij degene bent die de relatie heeft verbroken, waardoor de kans ook groot is dat jouw ex net zoveel verdriet heeft als jij. Jij bent niet het slachtoffer in deze situatie, maar dat is jouw ex.

Ga geen wanhopige pogingen doen om je ex terug te krijgen. Jij zou het ook niet aantrekkelijk vinden als jouw ex wanhopig zou doen om jou terug te krijgen. Het is juist de bedoeling om vriendelijk over te komen. Je moet ervoor zorgen dat je uitstraalt dat je de hele wereld alleen aan kan!

Ten slotte is het niet de bedoeling dat je contact zoekt met je ex. Doe dit ook niet met de vrienden of familie van je ex. Je geeft je ex op deze manier ook niet de kans om jou te missen, en dat is natuurlijk wel de bedoeling!

Wat moet je wel doen als je relatie is verbroken?

Jij hebt de relatie verbroken en nu heb je spijt. Laat dit aan je ex weten! Als jouw ex hoort dat je er spijt van hebt, zal je ex blij zijn om dit te horen. Dit betekent echter niet dat jouw ex meteen bij jou terug zal komen.

Je zult er nog steeds alles aan moeten doen om je ex terug te krijgen. De kans is groot dat je ex bang is dat je je ex weer aan de kant zal zetten.

Spreek iets af met je ex om ervoor te zorgen dat de vlam weer zal branden tussen jullie. Kies bijvoorbeeld voor iets waar jullie al eerder samen zijn geweest. Een plek waar jullie mooie herinneringen aan hadden bijvoorbeeld. Zo denken jullie beide terug aan hoe leuk jullie het toen hebben gehad. Dit zal jullie zeker goed doen, en het kan dat deze date eindigt in nog veel meer dan alleen gedag zeggen. Een kus zit er misschien wel in!

Als jij je relatie hebt verbroken, maar nu spijt hebt, kun je ook het coachingprogramma van Michelle vd Berghe bestellen. Zij is succesvol relatiecoach en kan jou helpen om je ex weer voor jou te winnen. In haar boek vind je de beste tips en trucs om je ex weer terug te krijgen. Bestel hem snel!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG