2

Mijn Vrouw Wil Scheiden En Ik Niet.. Wat Nu?

Als je vrouw wilt scheiden, maar jij absoluut niet dan zitten jullie met een groot probleem waar jullie allebei vast niet aan gaan uitkomen. Jammer genoeg, maar de dag van vandaag gebeurt dit steeds vaker en meer.

De man is er vaker van overtuigd dat het huwelijk goed zit, maar vrouwen daarentegen zijn vaker nog spitser op zulke dingen. Mocht je toevallig in zo een situatie zitten, geraak dan niet meteen in paniek want zoals je zelf weet, kun je met praten veel dingen oplossen. De oplossing ligt vaak heel dichtbij.

Wat als mijn vrouw wilt scheiden en jij niet?

Het eerste wat je vast en zeker moet doen, is praten met je vrouw. Maar niet eventjes rond de keukentafel gaan zitten en een sigaar, neen, je moet een vrouw zacht aanpakken.

Neem er gerust je tijd voor en schenk eens een glaasje wijn in. Jij wilt natuurlijk weten waarom je vrouw absoluut zo graag wilt scheiden. Tijdens het gesprek raadt iedereen je aan om zo eerlijk mogelijk te zijn tegenover je vrouw.

Misschien zit jij ook met narigheden waar je graag van af wilt. Wees eerlijk en probeer het uit te praten zonder al teveel ruzie te maken. Belangrijke tip: luister naar je vrouw, want je wet maar nooit. Misschien ziet ze alsnog in dat er geen reden is om te scheiden.

Misschien heb je al een gesprek gehad met je vrouw en heb je geen vooruitgang en of resultaat geboekt. Wat je dan zou kunnen doen is professioneel advies vragen. Meestal stap je niet zomaar naar mensen toe en gaat er vaak een hele voorbereiding op af, maar als het huwelijk op de klippen staan, is het beter om er direct op af te stappen.

Dus: als praten niets helpt, kun je proberen om gespecialiseerde mensen te raadplegen. Zij kunnen je vaak tips geven die echt helpen om een huwelijk te redden. Ook hier geldt weer: wees open en eerlijk!

Wat te doen?

Als je in de loop der jaren samen kinderen hebt gekregen, is het zeker verstandig om met je kinderen te praten over een scheiding. Betrek er je kinderen mee zodat zij niet meteen voor een verrassing komen te staan. Let wel: doe dit pas als de kinderen een “volwassenen” leeftijd hebben bereikt.

Jongere kinderen laat je het beste nog spelen en betrek je liever niet in de scheiding, want zoals iedereen weet, zijn het de kinderen die meegesleurd worden en de dupe van worden van een scheiding. Probeer het mogelijke te doen om je vrouw te overtuigen van jouw kwaliteiten en als dat echt niet helpt, moet je misschien eens terug doen zoals vroeger.

Je vrouw is verliefd op je geworden ooit en wat deed je doen of wat was er zo speciaal aan je? Reden genoeg om eens na te denken!

Mijn Vrouw Wil Scheiden En Ik Niet.. Wat Nu? by
Klik hier om een reactie achter te laten 2 reacties