JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Een relatie die ten onder gaat zorgt bijna altijd voor gekwetste gevoelens en gebroken harten. Je dacht dat het voor de eeuwigheid was maar uiteindelijk moest je de harde waarheid onder ogen zien: jullie relatie liep niet meer. Wat ook de oorzaak van de breuk was, het is extra pijnlijk om te verwerken als je nog gevoelens voor je ex hebt.

Positieve gevoelens voor je ex blijven door je hoofd spoken

In een liefdesrelatie kunnen extreme emoties als een slinger van de positieve kant naar de negatieve kant gaan, en terug. De ontgoocheling over de verloren relatie kan dan ook heel snel opgevolgd worden door positieve gevoelens van hoop. De rode draad door dit rijke emotionele leven is een onaangetaste liefde voor je ex.

Een rationeel deel van jezelf zegt wel dat het niet toevallig is dat jullie uit mekaar zijn gegaan, dat het niet anders kon lopen. Maar een emotioneel deel van jezelf denkt daar misschien anders over. Hoe ga je ermee om als je blijft zitten met positieve gevoelens voor je ex?

Tips voor als je nog gevoelens voor je ex hebt

Na het einde van de relatie blijf je zitten met een verslagen gevoel. Want je voelt je nog helemaal betrokken bij je ex, je denkt er nog elke dag aan, en je mist je ex als nooit tevoren. Stilaan ga je denken dat je ex een deel uitmaakt van je leven waar je niet meer zonder kan.

Als er geen slijt komt op deze hevige emoties, geef je relatie dan een nieuwe kans. Doe er alles aan om weer met jezelf in het reine komen en ga grondig na wat er beter zou kunnen. Zoek naar oplossingen om nieuwe conflicten te voorkomen. Kom je tot meer inzicht in jezelf en jullie relatie, stel dan een toekomstplan op. Wat wil je veranderen en hoe denk je vorderingen te kunnen maken? Daarna wordt het tijd om je ex te contacteren en open kaart te spelen.

Leg je ex uit hoe jij de toekomst ziet en leg de bal in het kamp van je ex. Je ex zal zich moeten tonen en je uitnodiging om er opnieuw iets van te maken al dan niet aannemen. Als je nog steeds gevoelens voor je ex hebt, is het dus beter om niet bij de pakken te blijven zitten en nog een alles-of-niks-poging te wagen.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl