Nog Steeds Liefde Voor Je Ex? Dan Kan Het Goed komen!

In een relatie wordt niet alleen tijd en energie geïnvesteerd, maar ook emotionele betrokkenheid. Je geeft je partner de ruimte om zichzelf te zijn en tegelijk samen aan de toekomst te bouwen als een koppel. Als je relatie ten onder gaat, dan valt dit plots weg. Je kan je affectie niet meer kwijt maar tegelijk voel je dat je liefde voor je ex nog steeds aanwezig is.

Als de liefde voor je ex echt is

Als koppel heb je een bepaalde structuur georganiseerd waar jullie je aan houden. Een bepaalde routine, een bepaald systeem waar jullie je beiden goed bij voelen. Als dit wegvalt, krijg je te maken met een emotionele leegte. De liefde die je kon geven kan je nu niet meer kwijt. Het is alsof je helemaal afgeremd wordt doordat je geen tederheid meer kan uiten.

Als een relatie stukloopt doordat beide partijen het niet meer zien zitten, kan je de breuk makkelijker verwerken. Anders is het wanneer je nog steeds overloopt van emoties van liefde voor je ex. Je kan het maar niet geloven dat jullie sprookje voorbij is en je wilt er alles aan doen om een nieuwe start te maken.

Niets is verloren als je nog steeds liefde voor je ex voelt

Hoe langer je nog verliefd blijft op je ex, hoe groter de kans dat het gaat om echte liefde. Je denkt voortdurend aan je ex en je herinnert je vooral de goede momenten. Je verlangt naar een knuffel, een kus of simpelweg enkele lieve woordjes die in je oor gefluisterd worden.

Als je na verloop van tijd nog steeds met deze emoties kampt, dan weet je dat het de moeite is om het opnieuw te proberen. Zolang gevoelens van liefde en passie in je hart blijven branden, is er nog niets verloren. Alleen moet je dan proberen uit te vissen of ook je ex nog gelooft in jullie relatie.

Probeer in de eerste plaats een lijntje uit te gooien om te zien of je ex toehapt. Maak gemeenschappelijke vrienden duidelijk dat je verder wilt met je ex. Op de een of andere manier zal je ex dit te weten komen. Is je ex nog in je geïnteresseerd, dan zal je dit snel merken. Als je liefde voor je ex al die tijd intact is gebleven, dan kan deze alleen maar sterker worden als het tot een verzoening komt.

Nog Steeds Liefde Voor Je Ex? Dan Kan Het Goed komen! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties